Openbare verlichting

Video: hoe werkt de module Openbare Verlichting?

Met de Obsurv module Openbare Verlichting (OVL) breng je de openbare verlichting in kaart. De module is zo opgebouwd dat alle benodigde informatie eenvoudig te raadplegen is. Zoals gegevens over de mast, uithouder, armatuur, inspecties en uitgevoerd onderhoud. Werk je al met de module OVL? Of gebruik je Obsurv en ben je benieuwd naar deze module? Bekijk dan nu de video ‘Hoe werkt de module OVL?’

Inventariseren, inspecteren en plannen

De meest gebruikte acties binnen de module OVL zijn inventariseren, inspecteren en plannen. In de video laat Gertjan Gerards (Obsurv adviseur) je per actie beknopt zien hoe dit werkt in Obsurv. Waar vind je alle informatie? Hoe gebruik je de kaart? En welke knop zit waar? Hierna heb je een goed beeld van de gebruiksvriendelijke werking van deze module en kun je direct zelf aan de slag.

Tips voor gebruikers

In de video krijg je natuurlijk ook veel handige tips. Zoals waar je de historie kunt vinden van uitgevoerde inspecties, of van geplande maatregelen. En hoe je een compositie kunt aanmaken, om gebruik te maken van een aantal vormgeving-standaarden. Handige functionaliteiten die het werken met Obsurv én het beheer van de openbare ruimte makkelijker maken.

Bekijk de video online

Je kunt de video nu bekijken via het klantenportaal Mijn Obsurv. Na het inloggen zie je deze en andere video’s staan onder het kopje “Instructievideo’s”, waar je deze online kunt bekijken.  

Meer informatie

Deze video is opgenomen met Obsurv versie 2.1. Gebruik jij een oudere versie van Obsurv? Dan moet je veel acties op een andere manier uitvoeren. Neem contact met ons op voor meer informatie, of om over te stappen naar de nieuwste versie van Obsurv.

Gebruik je Obsurv maar heb je geen inlog voor het klantenportaal? Vraag deze dan aan via de helpdesk. Voor meer informatie over Obsurv, over de OVL-module of andere vragen, kun je contact opnemen met één van onze adviseurs.