Het beheren van onze leef- en werkomgeving makkelijker maken. Dát is het doel van Obsurv. En dat bereiken we alleen als de ontwikkelingen van Obsurv aansluiten bij de behoeften van gebruikers. We ontwikkelen onze software voor en mét onze gebruikers. En dat doen we op verschillende manieren.

Obsurv IDEAS

Wijzigingsverzoeken, verbetersuggesties, goede ideeën? Geef het aan ons door in Obsurv IDEAS, dé centrale plek waar jij als gebruiker input kunt geven voor softwareverbeteringen. Wij gebruiken jullie suggesties en ideeën voor de prioritering en planning van onze softwareontwikkeling. Zo hebben we veel van jullie ideeën bijvoorbeeld doorgevoerd in Obsurv 3.1.

Ben je gebruiker van Obsurv en wil je met ons meedenken? Registreer je dan eenmalig voor Obsurv IDEAS.

Bètatesten

Wil jij niet wachten op een nieuwe update, maar als eerste rondkijken in onze nieuwe release? Jij als eindgebruiker bent de aangewezen persoon om softwareontwikkelingen te testen. Daarom roepen we onze gebruikers regelmatig op om te bètatesten. Dit levert een win-win situatie op: jij kunt de software alvast bekijken en uitproberen. Wij kunnen Obsurv nog beter maken, passend bij de wensen van eindgebruikers. Zodat jij werkt met software, die écht goed aansluit op de praktijk.

Gebruikersgroep

Om ervoor te zorgen dat Obsurv nóg beter aansluit op de wensen van de eindgebruiker, komen we een paar keer per jaar met een gefocuste gebruikersgroep bij elkaar. Samen kijken we naar de ontwikkelingen, zoals functionaliteiten, richting, prioritering, keuzes, testen, etc.

Regio-overleggen

Als meer dan 120 gemeenten, provincies en andere organisaties Obsurv gebruiken, hoeveel sparringpartners zijn er dan wel niet? Hoeveel kennis en samenwerking ligt er voor het oprapen, als je de juiste vakcollega’s weet te vinden? Vanuit dit idee ontstonden de Obsurv regio-overleggen in Twente en het Groene Hart. Fysieke-overleggen, waar gelijkgestemde regionale Obsurv-gemeenten bij elkaar komen. De gemeenten inspireren elkaar, hebben korte lijntjes en werken samen.

Ben jij al in contact met jouw buurgemeenten? Of ben je op zoek naar sparringpartners uit jouw regio? Aarzel dan niet om contact op te nemen met één van onze adviseurs. Zij hebben goed zicht op welke Obsurv-gebruikers bij jou in de buurt behoefte hebben aan kennisuitwisseling en samenwerking.

Vragen?

Heb je vragen over Obsurv IDEAS, bètatesten, de gebruikersgroep of over de Obsurv regio-overleggen? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee.