Video: hoe maak je een groenbegroting met Obsurv?

De eerste instructievideo van Obsurv is vanaf nu online te bekijken! Eerder kregen we veel reacties op de vraag ‘Welke video’s over Obsurv wilt u zien?’ en van alle inzendingen stond ‘begrotingen maken’ met stip op 1. Daarom gaat de eerste instructievideo over het maken en aflezen van een begroting, en wel in de module Groen. Blijf dus niet langer een groentje: bekijk de video en ga direct aan de slag met het maken van een begroting!

Begroten in 3 stappen

Wist u dat een begroting niet kloppend is als de inventarisatie niet volledig op orde is? In de video ‘Hoe maak je een groenbegroting?’ legt Lammie Dijkstra (adviseur IBOR) uit hoe u een kloppende groenbegroting kunt maken. Dit doet zij aan de hand van 3 stappen: Stap 1 is de inventarisatie op orde maken. Stap 2 is het genereren van de begroting. En stap 3 is het aflezen van de begroting. Na deze instructie kunt u direct zelf aan de slag met het maken en aflezen van een groenbegroting!

Bekijk de video online

De video is te bekijken via het Obsurv klantenportaal. Log in en klik op ‘downloads’. Onder het kopje Instructievideo’s ziet u de video ‘Hoe maak je een groenbegroting?’ staan, die u online kunt bekijken. Gebruikt u Obsurv, maar heeft u nog geen account van ons klantenportaal? Neem dan contact met ons op.

Volgende video’s: rapporteren en BomenApp

Omdat wij u graag ondersteunen zodat u nóg meer uit Obsurv kunt halen, blijven we ondertussen natuurlijk niet stilzitten! We zijn al druk in de weer voor de volgende instructievideo: ‘Hoe maak je een rapport met Obsurv?’. Ook kunt u binnenkort kijken naar een mooie video over de Obsurv BomenApp. We zullen u hiervan uiteraard weer op de hoogte brengen via de website en de Obsurv nieuwsbrief.

Voor inhoudelijke vragen of contact over de video ‘Hoe maak je een groenbegroting?’ kunt u contact opnemen met [email protected] of via de servicedesk.

contact