Welke video’s over Obsurv wilt u zien?

Wij zijn ervan overtuigd dat het beheren van onze leef- en werkomgeving makkelijker kan. Daarom ontwikkelden wij Obsurv. Wij weten ook dat u met ondersteuning van ons nog meer uit Obsurv kunt halen en werken met Obsurv nog makkelijker wordt.

Deze ondersteuning geven wij op verschillende manieren. Via werkplekbegeleiding, workshops, onze helpdesk en de online help. Maar ook door kennis te delen via presentaties bij de Gebruikersdag, nieuwsbrieven, LinkedIn en webinars. En nu komt hier iets nieuws bij: video’s!

Hoe doe je dat’-video’s van Obsurv

U gaat voor de eerste keer een begroting maken, maar hoe doe je dat eigenlijk met Obsurv? U heeft wel wat gehoord of gelezen over de nieuwe BomenApp, maar hoe ziet die eruit? Hoe werkt de schouwmodule beeldkwaliteit precies? Slechts enkele voorbeelden van waar ‘Hoe doe je dat’-video’s van Obsurv over kunnen gaan.

Stem en bepaal de onderwerpen van onze eerste 5 video’s!

Dit is uw kans om een video te laten maken over onderwerpen waar u graag meer uitleg, informatie of instructie over wilt hebben. Alles mag, op basis van alle geleverde input stellen wij een top 5 samen.

Dus vul nu de kortste enquête ooit in en beantwoord slechts 1 vraag. Klik op de onderstaande knop en laat weten welke onderwerpen u graag terug ziet in een video.