Street Smart in Obsurv

Gebruik je Globespotter? Stap nu over naar Street Smart

Waarschijnlijk maak je regelmatig gebruik van de panoramabeelden van Cyclomedia. Street Smart is de nieuwste web viewer van Cyclomedia, werkt op HTML5-technologie en is sneller en gebruiksvriendelijker dan zijn voorganger GlobeSpotter. Met Street Smart kun je alle 360° panoramafoto’s en geo-obliekfoto’s van Cyclomedia raadplegen. Maakt jouw organisatie op dit moment gebruik van Globespotter? Stap dan zo snel mogelijk over, zodat je van al deze functionaliteiten gebruik kunt blijven maken. Street Smart is nu beschikbaar in Obsurv!

Altijd en overal de meest recente foto’s

Cyclomedia is het meest bekende bedrijf dat onze straten en omgeving nauwgezet in kaart brengt. Met hoge frequentie worden er nieuwe 360°-beelden gemaakt. Zo heeft u altijd en overal toegang tot de meest recente foto’s bij uw kaarten met de handige “time travel”. Street Smart is platformonafhankelijk en werkt dus op uw pc, tablet en smartphone, waardoor u de panoramafoto’s altijd en overal kunt raadplegen.

Behoud van functionaliteit

De nieuwe Street Smart functionaliteit zal in Obsurv alle functies hebben die je van de GlobeSpotter-koppeling gewend was. Zoals bijvoorbeeld het openen van panoramabeelden via de kaart. Gebruik je op dit moment geen Globespotter? De combinatie van Obsurv met Street Smart geeft je de mogelijkheid om altijd de meest recente foto’s van Cyclomedia te bekijken. De viewer is gekoppeld aan de kaart in Obsurv, waardoor in één oogopslag duidelijk is waar je precies naar kijkt op de kaart.

Oblique foto’s openen

Eén van de nieuwe functionaliteiten is het kunnen openen van de oblique beelden. Het is natuurlijk handig om ook deze beelden in één en dezelfde applicatie te kunnen openen. Met de nieuwe koppeling met Street Smart is het straks mogelijk om deze beelden via Obsurv te openen. Deze optie scheelt je weer een handeling!

Direct overstappen?

Gebruik je op dit moment Globespotter? Dan raden wij u aan om zo snel mogelijk over te stappen naar Street Smart. Naar verwachting wordt Globespotter door Cyclomedia in 2019 uitgefaseerd en niet meer ondersteund. Street Smart is beschikbaar in Obsurv vanaf versie 2.0.7.

Checklist voor het overstappen

Vanaf de nieuwste versie van Obsurv, versie 2.0.8, kun je de overstap eenvoudig zelf regelen. Doorloop de volgende stappen om Street Smart in Obsurv te configureren en Globespotter te verwijderen:

  • Stap 1: Vul de Street Smart username en password in onder Algemene instellingen in de module Applicatiebeheer
  • Stap 2: Vervang in het algemene kaartconfiguratie bestand (JSON-file) op drie plaatsen de tooldefinitie ‘Globespotter’ door ‘Streetsmart’

Meer informatie of vragen?

Heb je nog vragen? Of wil je graag ondersteuning bij het overstappen naar Street Smart? Neem dan contact met ons op. Of meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom Obsurv!