Obsurv sluit aan op de werkprocessen van gemeente Heerlen

Grontmij en de gemeente Heerlen pakken in een gezamenlijk project de overgang naar Obsurv op. Hiervoor wordt er goed gekeken naar de data en de werkprocessen die bij de gemeente van toepassing zijn. Door deze gedegen voorbereiding zal Obsurv goed aansluiten op de beheerprocessen van de openbare ruimte in de gemeente Heerlen.

Keuze voor Obsurv: integraal beheer

Naast de modules dg DIALOG wegen en riolering, heeft de gemeente jarenlang gewerkt met eigen ontwikkelde beheersystemen. Het in eigen huis ontwikkelen van beheersystemen is echter te kwetsbaar en met de huidige verwevenheid van informatiemodellen ook technisch niet meer haalbaar. Daarbij komt dat de gemeente toe wil werken naar integraal beheer van de openbare ruimte. Hiervoor bleek Obsurv de meest geschikte oplossing.

Obsurv sluit aan op uw werkprocessen

De gedegen voorbereiding waarop is ingestoken, zorgt voor een goede aansluiting op de werkprocessen van de gemeente Heerlen. En met Obsurv kiest Heerlen voor integraal beheer, waardoor ook de werkprocessen tussen de verschillende disciplines op elkaar afgestemd worden.

Wilt u ook een beheerpakket dat aansluit op uw werkprocessen en  integraal beheer mogelijk maakt?

Neem contact met ons op, we vertellen u graag meer over Obsurv of komen langs voor een demonstratie. Of vraag heel eenvoudig een tijdelijke licentie aan en bekijk Obsurv met eigen ogen.

 

licentie aanvragen