Hof van Twente gaat online schouwen met Obsurv

Gemeente Hof van Twente stapt over op Obsurv en heeft daarbij gekozen voor Obsurv Totaalbeheer. Met deze optie beschikt de gemeente over alle beheermodules in Obsurv en is het aantal licenties per module onbeperkt. Een belangrijke reden voor de keuze van Obsurv is dat de gemeente gebruik wil maken van de mogelijkheid om online te kunnen schouwen in het kader van haar integrale beheer openbare ruimte (IBOR).

Overal toegang, en altijd up to date

Dankzij de keuze voor Obsurv Totaalbeheer krijgt de gemeente de beschikking over de beeldkwaliteitbibliotheek van het CROW en kan zij met behulp van de schaalbalken, ambitieniveaus en structuurgebieden schouwrondes uitvoeren. Omdat Obsurv webbased is en overal beschikbaar is (ook op tablet en smartphone), hebben de beheerders altijd toegang tot het systeem en kunnen zij de gegevens voor hun gemeente eenvoudig op orde houden. Ook als zij op locatie aan het werk zijn.

Om de technische uitdagingen voor zichzelf zoveel mogelijk te beperken, kiest de gemeente ervoor om haar Obsurv-pakket in ‘the cloud’ te laten hosten door Grontmij.

Een lange samenwerking

De afgelopen 15 jaar maakte Hof van Twente al gebruik van dg DIALOG, de voorloper van Obsurv. De ontwikkelingen passen dan ook goed in de lange samenwerking die Grontmij en Hof van Twente kennen. Op verschillende vlakken. Zo bracht Grontmij eerder al de risicoriolen in kaart voor de gemeente.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van online schouwen in Obsurv, of wilt u op ander vlak advies over een efficiënte aanpak van uw beheer openbare ruimte? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs. Wij horen graag waar u mee bezig bent en denken met u mee.

 

licentie aanvragen