Bavaria laat de WION door Grontmij beheren

In de Nederlandse bodem liggen veel kabels en leidingen. Om graafschade te voorkomen en veiligheid te bevorderen, bestaat de Wet Informatie-uitwisseling Ondergrondse Netten (WION). Industriële leidingen op particuliere terreinen vallen ook onder de WION. Bierbrouwer Bavaria is  verplicht om aan deze wetgeving te voldoen en heeft Grontmij ingeschakeld voor het beheer.

Op orde brengen van gegevens

Allereerst worden de gegevens op orde gebracht, geconverteerd en tekeningen worden geüniformeerd. Vervolgens zal Grontmij een hostingomgeving op een Grontmij-server inrichten met Obsurv WION- uitwisseling. Hierdoor worden de graafmeldingen die via het Kadaster worden ontvangen, volledig automatisch afgehandeld volgens de wettelijke eisen.

WION ontzorging

Ook de administratieve zaken met het Kadaster, worden door Grontmij geregeld (registreren belangen, certificeren en digitaal aansluiten). Het beheer van de WION is uitbesteed aan Grontmij. Bavaria kan zich concentreren op de eigen kernactiviteiten; ook minstens zo belangrijk voor veel inwoners van Nederland!

Wilt u ook het beheer van de Wion uitbesteden?

Neem contact met ons op, we vertellen u graag meer of komen langs om de mogelijkheden te bespreken.