Obsurv Sweco views basisviews

Wist je dat… Obsurv 2.0 beschikbaar is?

Na een uitgebreide testperiode is eind december de ontwikkeling van Obsurv 2.0 afgerond. In deze nieuwe versie van Obsurv zijn veel vernieuwingen en verbeteringen doorgevoerd, waaronder de BomenApp en het BGT-Berichtenverkeer. Begin januari stappen de eerste klanten over op Obsurv 2.0.

Obsurv 2.0 beschikbaar na uitgebreide testperiode

In november zijn door Sweco acceptatietesten uitgevoerd. Vervolgens is een bèta-versie van Obsurv 2.0 aan 9 klanten beschikbaar gesteld, die deze versie uitgebreid beproefd hebben. De feedback en bevindingen van deze testen zijn verwerkt met Obsurv 2.0 als resultaat.

BomenApp, BGT-Berichtenverkeer en meer…

De belangrijkste vernieuwingen in Obsurv 2.0 zijn de BomenApp en het BGT-Berichtenverkeer. Daarnaast zijn er nog veel grote en kleinere vernieuwingen en verbeteringen doorgevoerd. Op Mijn Obsurv vindt u een volledig overzicht van aanpassingen in Obsurv 2.0 (optie ‘Nieuw in Obsurv’, inlog vereist). Uiteraard is er ook veel feedback vanuit gebruikers en calls verwerkt in deze versie. Bekijk hiervoor het overzicht van issues die zijn opgelost. Gebruikt u Obsurv, maar heeft u nog geen login voor Mijn Obsurv? Meld u dan aan via onze helpdesk.

Soepel overstappen naar Obsurv 2.0

Begin januari stappen de eerste klanten over op Obsurv 2.0. Wilt u ook overstappen op Obsurv 2.0? Dan adviseren wij u dit goed voor te bereiden om de overstap zo soepel mogelijk te laten verlopen. Op 29 november 2016 organiseerden wij een webinar rondom de overstap naar Obsurv 2.0. Als aanvulling hierop vindt u op Mijn Obsurv specifieke informatie over de technische eisen van Obsurv 2.0 en de datamodelwijzigingen (inlog vereist).

Meer weten over Obsurv 2.0

Wilt u meer informatie over de overstap naar Obsurv 2.0? Neem dan contact op met uw vaste Sweco-adviseur of met een van onze andere adviseurs, we helpen u graag verder.

contact