Deze Obsurv Gebruikersdag is volledig digitaal en live! De presentaties en ook het entertainment. Je kunt zelf actief deelnemen door vragen te stellen via de chat. Ook kun je andere Obsurv- gebruikers of Sweco experts spreken. Door even een paar minuten in de ochtend of in de pauze te speeddaten. Of via het demoplein (12.00 uur) met ze te praten of mee te kijken. We beloven je: het is niet ingewikkeld, lekker afwisselend en interactief!

Techniek?

We maken gebruik van het platform Hopin. Je krijgt via een e-mail toegang hiertoe. Je hoeft dus niets te downloaden of met ICT te regelen. Makkelijk en veilig. De e-mail met toegang ontvang je van futureproof, dit is de organisatie die ons technisch ondersteunt.

Waarom gebruiken we Hopin? Hiermee is meer interactie mogelijk dan via bijv. een webinar. Je kunt via dit platform ook even contact hebben met andere Obsurv-gebruikers en Sweco-experts door te speeddaten. En je kunt ook aan het einde van de ochtend naar het demoplein. Echt even praten (beeldbellen) en kijken naar demo’s. Kortom, we hopen de ‘echte’ Gebruikersdag zo een beetje te benaderen!

Paar Tips

We hebben nog een paar tips om te zorgen dat je deelname goed en soepel verloopt:

  • Gebruik een desktop of laptop. Waarom? Vanwege het gebruik van camera en geluid (o.a. om andere Obsurv-gebruikers te spreken tijdens het speeddaten)
  • Gebruik de juiste browser: Google Chrome of Firefox (NIET Safari of Internet Explorer).
  • Zorg voor een goede wifi-verbinding (geen Citrix/VPN verbinding)
  • Zorg dat je geen Zoom, Teams, of andere programma’s aan hebt staan waar je een camera bij gebruikt

Helpdesk

Op 12 november is er gedurende het event continu een helpdesk beschikbaar. Hier kun je voor alle technische vragen over Hopin terecht.

Wanneer?

Donderdag 12 november 2020
8.30 uur – 13.00 uur

Terug naar programma