Dit jaar vindt de Obsurv Gebruikersdag plaats in Gasthuis Leeuwenbergh in Utrecht en natuurlijk tegelijkertijd online. Uiteraard volgt Sweco de richtlijnen van het RIVM. Binnen de nieuwe maatregelen kan de Gebruikersdag live gewoon doorgaan. Je kunt rekenen op een vaste zitplaats op 1,5m afstand. En natuurlijk een corona-check bij binnenkomst. Zo kunnen we op een veilige manier elkaar tóch zien en spreken!

Hierbij praktische informatie en tips om de dag goed te beginnen.

Adres

Gasthuis Leeuwenbergh
Servaasbolwerk 1a
3512 NK UTRECHT

Corona-check

Bij binnenkomst wordt er een corona-controle uitgevoerd. Om toegang te krijgen tot Gasthuis Leeuwenbergh, vragen we jou om het volgende bij de hand te houden:

  • CoronaCheck-app of papieren vaccinatie-, herstel- of testbewijs
  • Geldig legitimatiebewijs
  • Bij verkoudheidsklachten vragen we je live aanwezigheid om te zetten naar online deelname via onlineevents@sweco.nl.

Openbaar vervoer

Gasthuis Leeuwenbergh is goed per openbaar vervoer te bereiken. Vanaf Utrecht Centraal loop je naar Bushalte CS Jaarbeurszijde. Hier neem je bus 4, 50, 55, 73, 74 of 77. De bussen rijden ongeveer om de 3 minuten check OV9292
Stap uit bij de halte Stadsschouwburg. Loop rechts het stadspark in en volgt de route langs de Maliesingel (langs het water). Na ± 5 minuten vind je Gasthuis Leeuwenbergh aan de rechterkant.

Parkeren

  • Parkeergarage Kruisstraat (Kruisstraat 2, Utrecht). Vanaf hier is het ± 10 minuten lopen.
  • Parkeergarage Vaartsche Rijn (Baden-Powellweg 103, Utrecht). Voor deze garage kun je gratis uitrijkaarten krijgen (wel even aangeven bij het aanmeldformulier). Vanuit deze parkeergarage is het ± 15 min. lopen of ± 6 minuten fietsen (OV-fiets).
  • Parkeergarage Springweg (Strosteeg 83, Utrecht). Vanuit deze parkeergarage is het ± 10 minuten lopen.

Online deelnemen

Neem je online deel aan de Obsurv Gebruikersdag, dan is het goed om te weten dat wij gebruikmaken van het platform Hopin. Je krijgt via een e-mail toegang hiertoe (net als bij de Gebruikersdag van vorig jaar).

Een paar tips:

  • Gebruik een desktop of laptop. Waarom? Vanwege het gebruik van camera en geluid (o.a. om andere Obsurv-gebruikers te spreken tijdens het speeddaten)
  • Gebruik de juiste browser: Google Chrome of Firefox (NIET Safari of Internet Explorer)
  • Zorg voor een goede wifi-verbinding (en geen Citrix/VPN verbinding)
  • Zorg dat je geen Zoom, Teams, of andere programma’s aan hebt staan waar je een camera bij gebruikt

Helpdesk

Op 16 november is er gedurende het event continu een helpdesk beschikbaar. Hier kun je voor alle technische vragen over Hopin terecht. Heb je voor die tijd al vragen? Stuur een e-mail aan onlineevents@sweco.nl

Terug naar programma