FME World tour 2020

Natuurlijk organiseren wij na het succes van 2019 ook dit jaar weer de FME World Tour! Er zijn 3 FME World Tours van Sweco: Oslo, Stockholm en De Bilt (Utrecht). Met het inspirerende thema: Data Detoxification. Interessante voorbeelden uit de praktijk, de nieuwste versie, tips & tricks, ontmoetingen met Safe-specialisten en andere FME’ers. Waar wacht je nog op? Meld je aan en reserveer snel je plek voor 1 mei 2020.

BIJZONDERE LOCATIE IN DE BILT

Dit jaar zal het FME World Tour programma plaatsvinden op het hoofdkantoor van Sweco Nederland in De Bilt (nabij Utrecht). Op deze unieke locatie midden in de natuur word je hartelijk ontvangen en bijgepraat over belangrijke informatie wat betreft FME.

WANNEER?

1 mei 2020 van 9:30 – 16:00 uur.

WAAR?

De Bilt (Utrecht)

WAAROM JE DEZE DAG NIET WILT MISSEN:

  • Alles over FME, zoals de nieuwste versie en handige tips & tricks
  • Een uniek evenement dat maar 1x per jaar plaats vindt
  • Presentaties van Safe Software
  • Inspirerende voorbeelden uit de praktijk
  • Ontmoetingen met andere FME’ers
  • Bijzondere locatie in De Bilt (nabij Utrecht)

AANMELDEN

Via het onderstaande formulier kun je je aanmelden voor de FME World Tour in De Bilt. Wees er snel bij, want er is slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Wij registreren je persoonsgegevens om je deelname aan dit evenement te kunnen verwerken. Deze gegevens worden gebruikt om je te informeren over het evenement en voor analytische doeleinden en zullen niet langer dan noodzakelijk worden bewaard. Tijdens het evenement wordt mogelijk beeldmateriaal gemaakt. Een selectie van deze beelden kan gebruikt worden voor communicatiedoeleinden op onze website. Indien je hier bezwaar tegen hebt, kun je dit aangeven via helpdesk.gis-ict@sweco.nl. Bekijk voor meer informatie over dit onderwerp en je rechten de Gegevensbeschermingsverklaring en Privacykennisgeving Sweco.

Meer informatie

Meer informatie over het aanmelden voor de FME World Tour volgt binnenkort. Heb jij vragen over FME of over deze dag die niet kunnen wachten? Neem dan alvast contact met ons op! Of volg de Obsurv nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.