Eerste FME World Tour Sweco is een succes

Een mooie opkomst vanuit diverse organisaties, boeiende presentaties van Safe, inspirerende voorbeelden uit de praktijk en een relaxte sfeer. Dat is een beknopte omschrijving van de FME World Tour die Sweco op 17 april voor het eerst organiseerde op haar prachtige landgoed Houdringe.

Enthousiaste deelnemers

Het was een gevarieerde dag waar deelnemers 6 hele diverse presentaties konden volgen. Enerzijds stond de praktijk centraal, zowel Sweco als het RIVM en Boskalis lieten zien hoe zij FME gebruiken en hoe zij hun data omzetten in concrete resultaten. Dit leidde tot enthousiaste reacties van deelnemers, die met handige tips & trics op zak naar huis gingen.

  

Grote interesse voor FME Server

Anderzijds was er een overduidelijke interesse voor o.a. FME Server. Stewart Harper van Safe (Technical Director Cloud Services) werd hier na afloop van zijn presentatie veelvuldig over aangesproken. Naast FME Desktop 2018 is er namelijk ook een nieuwe release van FME Server 2018. Stewart vertelde in zijn presentaties alles over deze nieuwe release, gaf inspirerende voorbeelden over de inzet van FME Server, tips over de nieuwe interface en besprak zo de grootste uitdagingen omtrent data-automatisering.

Volgend jaar weer

De FME World Tour wordt één keer per jaar georganiseerd. Het is hét moment om andere gebruikers van FME te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en uw netwerk te verbreden. En natuurlijk om inspiratie op te doen voor de volgende stap: het inzetten van FME voor al uw vraagstukken die vragen om een innovatieve oplossing. Gezien de opkomst, positieve reacties en feedback, willen we vanuit Sweco graag volgend jaar weer een FME World Tour organiseren. We houden u op de hoogte!

Als u nu graag meer wilt weten over FME, behoefte hebt aan advies, ondersteuning of een training, neem dan eens een kijkje op deze site. Kijk bijvoorbeeld welke FME-trainingen wij aanbieden en meld u aan!

Meer informatie over FME