Een bijzondere asset beheren? Alles kan met Obsurv Flexibele Vakdisciplines

Als beheerder wil je weten wat de staat is van jouw assets, objecten. Of dat nou in de openbare ruimte is of op je eigen terrein. Jij wilt makkelijke software, die jou hierbij helpt. Maar wat als jouw assets zich niet zo makkelijk in een hokje laten plaatsen? Bijvoorbeeld laadpalen, verkeersborden, meubilair, maar ook zonneparken, havens of windmolens? No worries, dit kan allemaal met de Obsurv module Flexibele Vakdisciplines, wel zo flex!

Assets zoals laadpalen, verkeersborden, zonnepanelen, windmolens & nog veel meer

Iedere beheerder/assetmanager wil hetzelfde weten: wat is de staat van mijn assets, welke actie is nodig voor onderhoud, wanneer, door wie, wat kost het en wanneer moet er vervangen worden? Daarbij staat veiligheid voorop, maar wil je natuurlijk ook de kosten beperken en pas vervangen als het echt nodig is. Met de module Flexibele Vakdisciplines kun je dit allemaal. Vandaar ook de naam (voorheen Overige Vakdisciplines). Kun je deze module ├ęcht overal voor gebruiken? Jazeker! En we inspireren je graag.

Richt de module in zoals jij het wilt

Het maakt dus niet uit of je bijzondere objecten in de openbare ruimte beheert, of je eigen terrein of hele specifieke assets. Zo gebruikt Hoogheemraadschap Schieland en Krimpenerwaard Flexibele Vakdisciplines bijvoorbeeld voor het plannen en begroten van dijkbeheer. En SWO De Wolden voor het bijhouden van invasieve exoten. Je kunt de module precies inrichten zoals jij dat wilt, met zelfgekozen attribuutvelden. We kunnen je ook helpen om een module conform IMBOR in te richten. Of kies voor een standaard inrichting. En daarna kun je met de module aan de slag: inspecteren, plannen en begroten!

Meer informatie

Heb je al Obsurv, maar heb je een specifieke asset of object waar je deze module misschien voor wilt gebruiken? Neem contact met ons op of met jouw contactpersoon bij Sweco, we helpen je graag verder.

Gebruik je Obsurv nog niet, maar wil je alleen deze module wellicht gaan gebruiken voor een specifieke asset, object of een terrein? Dat kan natuurlijk ook. Neem contact met ons op of vraag een demo aan. Het is gratis en verplicht je tot niets.