Flexibele vakdisciplines

Flexibel beheren

Echt flexibel beheren? Dat doe je met Flexibele Vakdisciplines van Obsurv. Want iedereen beheert objecten en assets op zijn eigen manier. En deze module kun je overal voor gebruiken. Je kunt het zo gek niet bedenken, of het kan. Van laadpalen tot verkeersborden, maar ook zonnepanelen, windmolens, havens, complete terreinen en nog veel meer. We inspireren je graag!

Flexibel beheren

Sommige objecten laten zich niet zo makkelijk in een hokje plaatsen. Zoals laadpalen, parken, meubilair, zwerfafval of Stolpersteine. Daar gebruik je Flexibele Vakdisciplines voor. Zo gebruikt Hoogheemraadschap Schieland en Krimpenerwaard Flexibele Vakdisciplines voor het plannen en begroten van dijkbeheer. En SWO De Wolden voor het bijhouden van invasieve exoten.

Beheren op jouw manier

Deze bijzondere objecten wil je natuurlijk kunnen inventariseren en inspecteren. En het onderhoud plannen en begroten. Het mooie van de module Flexibele Vakdisciplines is dat je echt flexibel kunt inspecteren. Zoals jij dat wilt. Je kunt het bijvoorbeeld inrichten naar beeldkwaliteit, schoon- heel- veilig of een andere methodiek naar keuze. En je deelt makkelijk informatie. Met inspecteurs, aannemers en collega’s. Rollen en verantwoordelijkheden stel je eenvoudig in. Jij bepaalt wie tot welke informatie toegang krijgt. Kortom: flexibel beheren op jouw manier!

Kun je Flexibele Vakdisciplines écht overal voor gebruiken? Jazeker! En we inspireren je graag:

Zonneparken

Wanneer loopt de garantieperiode van je zonnepanelen af? Wat is de kwaliteit van je panelen? Wanneer moeten ze worden schoongemaakt? Het beheer van je zonneparken plan en begroot je makkelijk in Obsurv Flexibele Vakdisciplines.

Bermbeheer & invasieve exoten

Invasieve exoten in bermmaaisel dat naar boeren gaat? Een absolute no go. Je wilt dus weten of je maaisel schoon is. Dat inventariseer, inspecteer, plan en begroot je in Flexibele Vakdisciplines. Zo zorg je voor bescherming, herstel en duurzaam beheer van het leven op het land.

Japanse duizendknoop

Windmolens

Net zoals je auto jaarlijks naar de APK gaat, hebben windmolens één keer per jaar een onderhoudscheck nodig. Waar nodig koppel je daar maatregelen aan. Hoe handig is het als je beheer en onderhoud kunt inventariseren, plannen en begroten, zoals jij dat wilt?

Havens

Als havenbedrijf wil je maar één ding: dat je goederen goed blijven doorstromen. Dat vraagt om gedegen beheer en onderhoud van jouw assets. Rails, kranen, wegen, riolering, waterafvoer, bovengrondse afvoer van buizen. In Flexibele Vakdisciplines beheer je al je assets op één plek.

Terreinbeheer

Als terreinbeheerder wil je precies weten wat de staat is van de objecten die jij beheert. In Flexibele Vakdisciplines staat alle informatie over bijv. afvalbakken, beplatingen en zitbankjes op één plek. En je kunt onderhoud meteen plannen en begroten!

Dus, met de Obsurv module Flexibele Vakdisciplines kun je:

  • Flexibel beheren
  • Alle objecten beheren, die je maar wilt: laadpalen, invasieve exoten, havens, zonne- en windparken
  • Inventariseren, inspecteren, plannen en begroten op jouw manier
  • Makkelijk informatie delen met inspecteurs, aannemers of collega’s
  • Beheren volgens een standaard inrichting, je eigen inrichting of conform IMBOR