Enthousiaste man in hangmat met laptop

Bètatesten zonder haast: bug hunters gezocht voor Obsurv 3.1 (26 juni-7 juli)

Wil jij niet wachten op een nieuwe update, maar als eerste rondkijken in onze nieuwe release? Software doorontwikkelen doen we voor jullie en mét jullie. Veel van de ideeën die jullie gedeeld hebben in Ideas zijn dan ook toegevoegd in Obsurv 3.1. Jij als eindgebruiker bent de aangewezen persoon om die te testen. Doe dat deze zomer, waar en wanneer het jou uitkomt!

Wat is er nieuw in Obsurv 3.1?

Een greep uit de nieuwe functionaliteiten die je kunt testen. In deze release is het mogelijk om in Flexibele Vakdisciplines te inspecteren. De bijbehorende velden kun je nu zelf aanpassen. Ook in de modules Groen, Kunstwerken en Wegen zijn extra velden toegevoegd zodat je voor jou relevante data hier kwijt kunt. In de module Schouwen is er een optie voor het toevoegen van foto’s en beeldmeetlatten, en ook in Riolering, Spelen en de Bomenapp zijn wijzigingen die jullie indienden aangepast. Teveel om op te noemen, veel handiger om het zelf te bekijken!

Testen als het jou uitkomt

Van maandag 26 juni tot en met vrijdag 7 juli is de testomgeving beschikbaar. Het proefdraaien kost je zo veel of zo weinig tijd als je zelf wilt. Je kunt simpelweg op ieder moment in deze twee weken Obsurv 3.1 bekijken en de functies uitproberen die voor jouw werk van belang zijn.

Ideeën? Geef je mening aan ons door!

Kom jij in de bèta-omgeving bugs of andere problemen tegen? Of heb je een mening over een bepaald onderdeel van de (nieuwe) software? We roepen jullie op om alle feedback achter te laten op Obsurv Ideas (via Mijn Obsurv). Positief, negatief, neutraal: laat het ons weten. Zo kunnen wij Obsurv steeds beter maken!

Meld je aan

Maak jij gebruik van Obsurv en wil je ook de software alvast checken? En ons laten weten of de vernieuwingen aansluiten bij jouw gebruik? Dan is bètatesten iets voor jou! Meld je hieronder aan. Je ontvangt dan van ons in de week voor 26 juni een login voor de testomgeving.