Collega zit op bankje tussen het groen en wijst naar 2 wijzigingen binnen Obsurv 3.2: de startpagina heeft een nieuwe look & feel en de module Riolering is vernieuwd.

Obsurv 3.2: wat verandert er voor jou?

Het is de volgende grote update van de software: Obsurv 3.2. Deze versie zit vol vernieuwingen en dat gaat jouw manier van werken veranderen — natuurlijk alleen maar ten goede!

Wat is er nieuw in Obsurv 3.2?

We hebben de startpagina compleet vernieuwd — navigeren is nu super simpel. Bovenaan vind je direct alle werkprocessen, zoals applicatiebeheer en BGT-berichtenverkeer. Onderaan tref je de verschillende vakdisciplines, zoals openbare verlichting, spelen, riolering en nog veel meer. En je kiest zelf wat je ziet, of juist verborgen houdt!

Wil je als allereerste een kijkje nemen? Bekijk de video nu!

Maar wacht, er is méér. Ook de module Riolering is in een nieuw jasje gestoken:

  • Verbeterde kaart-lijst interactie
  • Het gebruik van de kaartconfigurator
  • Eenvoudig uitvoeren van blokmutaties
  • En niet te vergeten: de koppeling met Obsurv Ribic in de kaart. Dat maakt het bekijken van de rioolinspectiedata nog makkelijker.

De volledige releasenote is in te zien onder ‘Documenten’ in MijnObsurv (inloggen vereist). Gebruik je Obsurv, maar heb je nog geen inlog voor Mijn Obsurv? Vraag deze dan aan via onze helpdesk.

Wanneer kun je Obsurv 3.2 gebruiken?

In juni starten we met de uitrol. We nemen persoonlijk contact met je op om de overgang naar Obsurv 3.2 zo soepel mogelijk te laten verlopen. Dus houd je inbox in de gaten!

Meer weten?

Elke verandering roept vragen op. Daarom staan onze adviseurs klaar om je door alle nieuwigheden heen te loodsen. Neem gerust contact op.