Overige vakdisciplines Obsurv

Echt flexibel beheren? Ga los met de nieuwe Obsurv-module

Je kunt het bijna niet gemist hebben, de nieuwe module Overige Vakdisciplines. Waarmee je echt flexibel aan de slag kunt, want iedereen beheert de openbare ruimte op zijn eigen manier. Kun je deze module nou echt overal voor gebruiken? Jazeker en we inspireren je graag!

Waar en hoe moet ik deze objecten beheren?

Er zijn objecten die zich niet zo makkelijk in een hokje laten plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan laadpalen, parken, verkeersborden, parkeren, meubilair, wegmarkeringen of Stolpersteine.
Ook van deze objecten wil je weten in welke staat ze verkeren, om evt. maatregelen te nemen. Denk aan bankjes met graffiti, scheefliggende stoeptegels door boomwortels, verkeersborden die onder de stickers zitten, wegmarkeringen die vervagen of prullenbakken die beschadigd zijn door vuurwerk.

Inspecteren, plannen en begroten

Deze bijzondere objecten wil je natuurlijk kunnen inspecteren. En het onderhoud plannen en begroten. En dan wil je niet zitten hannesen in de planning of begroting van je collega. En dat is gelukkig niet langer nodig, want daar gebruik je vanaf nu deze module voor.

Beeldkwaliteit of schoon-heel-veilig

Het mooie van deze nieuwe module is dat je ook echt flexibel kunt inspecteren. Zoals jij dat wilt. Je kunt het bijvoorbeeld inrichten naar beeldkwaliteit, schoon- heel- veilig of een andere methodiek naar keuze.

Makkelijk informatie delen

Je kunt met Overige Vakdisciplines makkelijk informatie delen. Met inspecteurs, aannemers en collega’s. Rollen en verantwoordelijkheden zijn eenvoudig in te stellen. Je bepaalt zelf wie je voor welke informatie autoriseert.

Aan de slag: kies wat bij jou past

De module Overige Vakdisciplines is onderdeel van Obsurv 3.1. Wil je ermee aan de slag? Kies dan wat het beste bij jou past, er zijn 3 opties:

  1. Een standaard inrichting
  2. Ga helemaal los met je eigen inrichting
  3. Of kies voor een setup conform IMBOR, daar helpen we je graag bij

Neem contact op met jouw adviseur

Als je meer wilt weten over deze module en niet kan wachten om ermee aan de slag te gaan, neem dan nu contact op met jouw adviseur!

Tijdens de Obsurv Gebruikersdag op 16 november kom je ook alles te weten over deze module. En natuurlijk hebben we nog veel meer interessante onderwerpen voor je in petto. Dus meld je aan!