16 november Gebruikersdag

Ga je mee naar
de toekomst?

Meld je aan! Bekijk het programma

Obsurv Gebruikersdag 16 november 2021

Verandering is de enige constante. Dat is een waarheid als een koe. En natuurlijk geldt dit ook voor de openbare ruimte. Want we zijn met steeds meer mensen op minder vierkante meters. Klimaatverandering, de vervangingsopgave, onze bomvolle ondergrond en de wens tot een duurzame aanpak. Het zijn voorbeelden van ontwikkelingen waardoor jullie vakgebied verandert.

Het mooie is: jullie kunnen echt een bijdrage leveren aan het antwoord op deze maatschappelijke vraagstukken. Hoe? Door data en technologie slim toe te passen. Dit vraagt ook om aanpassingen van Obsurv, zodat onze software klaar is voor de toekomst. En jullie werk krijgt er een extra dimensie bij. Dit en meer komt aan bod tijdens de komende Obsurv Gebruikersdag. Klinkt goed toch? Ga jij mee naar de toekomst?

Programma

We hebben een programma in petto, waarin we natuurlijk niet alleen stil staan bij de toekomst, maar ook bij het heden. Welke functionaliteiten zijn er bijgekomen en wat is er verbeterd? Ook zijn er praktische hands-on en demosessies, een verhaal uit de praktijk van de gemeente Het Hogeland en natuurlijk sluiten we weer af met iets leuks: Erben en Rob naar de top! Bekijk het programma

Ontmoet je vakgenoten

We kunnen elkaar live of online ontmoeten. Luister mee naar presentaties en gesprekken, en stel al je vragen aan de Sweco experts. De inschrijving voor de live locatie in Utrecht is inmiddels gesloten. Het evenement kan conform richtlijnen van het RIVM gewoon plaatsvinden. Voor deelname vanuit huis is nog voldoende plek! Schrijf je in op het het aanmeldformulier.

Corona check

Uiteraard volgt Sweco de richtlijnen van het RIVM. Binnen de nieuwe maatregelen kan de Gebruikersdag live gewoon doorgaan. Je kunt rekenen op een vaste zitplaats op 1,5m afstand. En een corona-check bij aanvang.
Houd dus bij binnenkomst je CoronaCheck-app, papieren vaccinatie-, herstel- of testbewijs gereed. Natuurlijk in combinatie met een geldig legitimatiebewijs. Zo kan iedereen veilig en zorgeloos deelnemen aan de Gebruikersdag!