1 november Gebruikersdag

Ga verder naar start!

Meld je aan! Bekijk het programma

Obsurv Gebruikersdag 1 november 2022

Wat staan we voor veel uitdagingen in deze tijd! We beleefden een van de droogste jaren sinds de metingen van het KNMI. Tegelijkertijd zetten we ons in het najaar schrap voor hoosbuien. We zien steeds meer groen plaatsmaken voor bestrating en bebouwing, en toch blijft er een schreeuwend tekort aan woonruimte. Personeel is moeilijk te vinden en budgetten staan onder druk. Het zijn slechts enkele van de uitdagingen waar ook jullie met het beheer van de openbare ruimte voor staan. Sommige vraagstukken zijn zo groot dat je misschien niet weet waar je moet beginnen. Maar hoe zorg jij ervoor dat je toch verder gaat naar start? Dat is waar de Obsurv Gebruikersdag 2022 over gaat!

Programma

Niemand weet precies welke scenario’s zich morgen aandienen. Maar wij weten wel wat je vandáág al kan doen om je voor te bereiden. Automatische koppelingen optuigen, informatieoverdrachten standaardiseren, je data verder op orde brengen. Om maar een paar voorbeelden te noemen.
Hoe pakken andere organisaties dat aan? Provincie Noord-Brabant toont een praktijkverhaal hierover, en ook Gemeente Oldenzaal en Smallingerland nemen het woord. De ochtend sluiten we af met een prikkelende lezing van futurist Tim Selders met de titel “Leer te dealen met elke mogelijke toekomst.”

Bekijk het volledige programma.

Leren dealen met elke toekomst

Maar er is meer. In het middaggedeelte kijken we naar hoe géén grip te krijgen op de toekomst. Huh? Ja, je leest het goed! Want het zoeken naar grip kan jouw strategie kwetsbaar maken. Door het verbeelden van verschillende scenario’s blijf je flexibel bij veranderingen. En optimaliseren in kleine stapjes geeft ruimte voor bijsturen. Leren dealen met élke toekomst dus, dát staat centraal in het middagprogramma. Het wordt interactief, leuk én bijzonder herkenbaar voor zowel gegevensbeheerders, als beheerders en informatiemanagers. Na deze middag kun jij van start met nieuwe ideeën!

Ontmoet je vakgenoten

We kunnen elkaar weer live ontmoeten, en dat doen we heel graag! Luister mee naar presentaties, bekijk demo’s en stel al je vragen aan de Sweco experts. Het middagprogramma geeft ruimte voor het uitwisselen van ervaringen met vakgenoten en het verkrijgen van nieuwe inzichten.

Meld je aan

Ga snel verder naar start en meld je meteen aan voor de live Obsurv Gebruikersdag 2022! Kun je écht niet in Utrecht aanwezig zijn bij de Obsurv Gebruikersdag? Dan kun je alleen het ochtendprogramma ook online volgen vanuit huis.

Meld je nu aan via het aanmeldformulier.