16 november Obsurv Gebruikersdag
Jaarbeurs, Utrecht

Back to the roots

Meld je aan! Bekijk het programma

Obsurv Gebruikersdag 16 november 2023

Zin in inspiratie? Interessante sprekers? Binnen no time op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen van Obsurv? Zet 16 november in jouw agenda! Want dan is de Obsurv Gebruikersdag. De dag waarop je natuurlijk ook jouw vakgenoten ontmoet en we met elkaar ‘back to the roots’ gaan.

BACK TO THE ROOTS

Onze roots? Die gaan terug naar 1913 toen adviesingenieursbureau Grontmij werd opgericht. Een stevig fundament. En hoewel tijden veranderen en techniek razendsnel gaat, blijft veel ook hetzelfde. Zoals de filosofie achter Obsurv: software om het beheren van onze leef- en werkomgeving makkelijker maken. Inspecteren, plannen en begroten, op een flexibele manier. Nu en in de toekomst.

PROGRAMMA

Zoals jullie van ons gewend zijn starten we de dag met een terug- en vooruitblik. ‘Back to the roots’ is het centrale thema van deze Gebruikersdag. Daarmee leggen we extra nadruk op de basis, het centrale beheerproces in Obsurv. We nemen jullie mee in de nieuw ontwikkelde functionaliteiten, en lichten toe waar in het komende jaar verder aan gebouwd wordt.

Vervolgens deelt de gemeente Rotterdam hoe zij naar een circulaire economie toewerken. Ze gebruiken Obsurv hierbij als ‘stevige wortels’, want al hun data wordt hierin opgeslagen. Dit levert inzichten op in hoe er meer circulair met assets omgegaan kan worden om de transitie te versnellen.

ONTMOET JE VAKGENOTEN

Hoewel jullie met velen zijn, liggen jullie roots in verschillende vakgebieden. En daar hebben we dit jaar het middagprogramma op afgestemd: een breed aanbod aan vakinhoudelijke sessies. Zoek vakgenoten op bij sessies van jouw voornaamste vakgebied, en wissel ervaringen uit met collega’s. Of kijk juist om de hoek bij een andere discipline om kennis op te doen. Bekijk hier het volledige programma.

LACHEND NAAR HUIS

We sluiten uiteraard met elkaar de dag af. En dat doen we met een hilarisch optreden van twee bekende Nederlanders. Gegarandeerd dat je ontspannen en met een glimlach weer naar huis keert!

MELD JE AAN

Ga gelijk door naar het aanmeldformulier voor de Obsurv Gebruikersdag 2023. Geef daarop aan wat jouw voornaamste vakgebied is zodat je makkelijker met vakgenoten in contact komt.