Video update: help jij mee Obsurv 2.1 te testen?

Wat is er in 2019 alweer veel gebeurd rondom Obsurv. Zo gebruiken de eerste klanten inmiddels Obsurv WIBON Uitwisseling. Ook is Obsurv 2.0.8 beschikbaar, met diverse verbeteringen waar we je niet op wilden laten wachten. Maar we gaan natuurlijk nog meer doen dit jaar. Zo gaan we Obsurv 2.1 testen en daar hebben we jullie hulp bij nodig! Benieuwd hoe? Bekijk dan nu de nieuwste video-update.

Bekijk de video

In de update video vertelt Hilbert Davelaar kort meer over de laatste ontwikkelingen rondom Obsurv. En natuurlijk over het testen van Obsurv 2.1! Bekijk hier de video:

Test jij mee?

Help jij mee Obsurv 2.1 te testen? Tijdens het testen krijg je de kans om Obsurv 2.1 te ontdekken en ons van feedback te voorzien. Zo leggen we samen de laatste hand aan deze nieuwe versie van Obsurv. Het testen start op 26 maart. Bekijk de video-update voor meer informatie en om je aan te melden!

Obsurv webinar

In de video komt ook het Obsurv webinar van 26 maart aan bod. Tijdens dit webinar word je uitgebreid bijgepraat over de laatste ontwikkelingen, Obsurv 2.1 en het overstappen naar de nieuwe versie. Ook is het webinar de start van de testperiode, krijg je uitgebreide instructies voor het testen en kun je live vragen stellen. Meld je dus ook aan voor dit webinar!

Meer informatie

Heb je nog vragen over deze update of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Hilbert Davelaar. We helpen je graag verder!