Blokmutaties Obsurv

Wist je dat… je vanuit Obsurv nu uitgebreidere PDF-rapportages kunt downloaden?

PDF-rapportages maken het mogelijk om de informatie van beheerobjecten eenvoudig te delen in een handig overzicht. Zowel met collega’s als met externe partijen, die niet in Obsurv werken. In de module Spelen kun je de informatie van beheerobjecten nu in één keer exporteren. De andere modules volgen. Benieuwd wat er is verbeterd aan de PDF-rapportages in Obsurv?

Eenvoudig gegevens delen met PDF-rapporten

In Obsurv kun je gegevens in verschillende formaten exporteren om te verwerken in andere software of om te delen met collega’s. In versie 2.1 is voor de module Spelen de PDF-rapportage vernieuwd voor de speeltoestellen. Je kunt nu bijvoorbeeld kiezen welke gegevens je wilt delen in de PDF-rapportage. Zo kan het voorkomen dat je met een externe partij alleen de basisgegevens van een speeltoestel wilt delen, terwijl je naar je collega’s wel alle informatie wilt doorsturen. Met één druk op de knop kun je er nu voor kiezen om alleen de basisgegevens te exporteren of om een volledige PDF-rapportage uit te draaien. In dat laatste geval worden alle beheergegevens van het toestel geëxporteerd in één overzichtelijk rapport, zoals de inventarisatiegegevens, inspecties, meldingen en maatregelen.

Screenshot van PDF-rapportage in module Spelen

Wat is nieuw?

  • De PDF-rapportage voor inventarisatie heeft nu een basis- en uitgebreide optie voor PDF-rapportages.
  • De PDF-rapportage is uitgebreid met de inspectie, meldingen en de onderhoudsmaatregelen in de planning.
  • Je kunt nu zelf aangeven welke opties je wel en niet in de rapportages wilt hebben.
  • Het is nu mogelijk om eenvoudig in bulk PDF-rapportages te exporteren.
  • Je kunt nu sneller en overzichtelijk gegevens doorsturen naar externe partijen.

Contact

Heb je vragen over het maken van PDF-rapportages in Obsurv? Of over andere functionaliteiten? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.