Kijk het webinar terug: Obsurv bijpraat webinar

Op 23 juni organiseerden wij een bijpraat webinar, met daarin de laatste ontwikkelingen rondom Obsurv. Zo kwam onder andere de nieuwste versie van Obsurv, versie 2.3, aan bod. Ook gaven we een aantal korte demo’s, waarin je verschillende modules in de nieuwste versie kon bekijken. Heb je het webinar gemist of wil je het terugkijken? Dat kan nu via het Mijn Obsurv klantenportaal.

Hoe verloopt het werken vanuit huis?

Henri Veldhuis (Teammanager Obsurv) opende het webinar met een korte stand van zaken. Ook was hij natuurlijk benieuwd hoe het werken met Obsurv vanuit huis verloopt. De uitslag van de poll tijdens het webinar was erg positief: het merendeel van de deelnemers kan de werkzaamheden met Obsurv goed uitvoeren vanuit huis. Een enkeling had korte tijd wat opstartproblemen, die inmiddels zijn opgelost. De meesten merken ook geen performace verschil tussen het thuis of op kantoor werken met Obsurv. Mooi om dit terug te zien!

Terugblik en vooruitblik

Via nieuwsberichten, video’s, LinkedIn-posts en het Mijn Obsurv klantportaal houden we gebruikers op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Maar alle Obsurv-gebruikers tegelijkertijd informeren, dat was alweer even geleden. Marijn van den Berg (Productmanager Obsurv) nam de deelnemers tijdens het webinar daarom mee voor een terugblik én natuurlijk een vooruitblik. Wat is er het afgelopen half jaar gebeurd rondom Obsurv? En wat staat er de komende tijd op de planning?

Aan de hand van de Obsurv Roadmap nam Marijn de laatste ontwikkelingen en wijzigingen door. Belangrijkste hierin zijn natuurlijk de nieuwste versies van Obsurv die nu beschikbaar zijn, versie 2.1 en 2.2. En de komende versie 2.3, die ook IMBOR conform zal werken. Kevin Thyssen (software ontwikkelaar Obsurv) liet hierbij meerdere korte live demo’s zien, waaronder een sneak preview van Obsurv versie 2.3.

Kijk het webinar terug

Wil je het volledige webinar terugkijken? Op het klantenportaal Mijn Obsurv vind je onder het menu ‘Webinars’ de opname van dit webinar terug. Gebruik je Obsurv, maar heb je nog geen login voor Mijn Obsurv? Vraag deze dan aan via onze helpdesk.

Vragen of meer informatie

Deelnemers konden tijdens het webinar live al hun vragen stellen. Heb je nog vragen over deze of andere onderwerpen? Neem dan gerust contact op met Marijn van den Berg of met de Obsurv helpdesk.