Meer resultaat met onze FME-trainingen

Gemak en tijdsbesparing, dat is wat Sweco u wil bieden met FME. FME is de unieke software-oplossing die het koppelen van data vereenvoudigt en ervoor zorgt dat u data-gerelateerde werkprocessen eenvoudig kunt automatiseren. Maar als u FME gaat inzetten, dan wilt u natuurlijk zeker weten dat u het maximale eruit haalt. En dat is precies waar onze FME-trainingen voor bedoeld zijn.

Trainingen met certificering

Of u nu voor het eerst met FME gaat werken of al enige ervaring hebt, ons cursusaanbod zorgt ervoor dat u goed voorbereid aan de slag kunt. Wij beschikken over verschillende gecertificeerde FME-trainers en –professionals, die voor u officieel gecertificeerde FME-trainingen kunnen verzorgen. Wij bieden zowel de tweedaagse training FME Desktop Basis aan, als de eendaagse training FME Desktop Advanced.

Liever iets op maat?

Wilt u liever een FME-training op maat? Ook dat is mogelijk. Wij kunnen in overleg met u praktische workshops organiseren rond specifieke thema’s, zoals bijvoorbeeld het gebruik van FME in combinatie met Obsurv, GeoWeb of dg DIALOG BGT. Ook FME-begeleiding op uw werkplek behoort tot de mogelijkheden.

Meer weten over ons FME-cursusaanbod?

Op onze website vindt u meer informatie over de cursussen en workshops op maat die wij momenteel vanuit Sweco aanbieden op het gebied van FME.

Eerst meer weten over FME?

Bent u geïnteresseerd, maar wilt u eerst wat meer informatie over FME, bekijk dan onze algemene FME-informatie, en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.