Gemeente Noordwijk kiest voor integraal beheer met Obsurv

Gemeente Noordwijk heeft Grontmij opdracht gegeven voor Obsurv. Zij hebben gekozen voor totaalbeheer en beschikken over alle beheermodules. Het aantal licenties per module is hierbij onbeperkt. Obsurv is het eerste echte integrale beheersysteem: plannen en begroten in één proces.

Integraal en efficiënt beheer van de openbare ruimte

Met Obsurv totaalbeheer, heeft de gemeente een totaaloplossing in handen voor integraal en efficiënt beheer van de openbare ruimte. Zij kunnen op eenvoudige wijze een gedegen beleid hiervoor opstellen. De gemeente Noordwijk is goed voorbereid op de komst van de BGT. Omdat Obsurv  webbased is en overal beschikbaar is (ook op tablet en smartphone), is het op orde houden van de gegevens eenvoudig te realiseren.

Kunstwerken

Vooruitlopend op de implementatie van totaalbeheer, is de gemeente Noordwijk gestart met de inventarisatie en inspectie van de kunstwerken, conform de NEN 2767-4. Grontmij heeft daarvoor Obsurv in de Cloud geïnstalleerd en de gemeente ontzorgt bij diverse werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij het overzetten van de kunstwerken en beschoeiingen, binnen het gemeentelijke grondgebied. De inspectiegegevens kunnen door de inspecteurs direct in Obsurv worden geregistreerd, met de eventuele bijbehorende maatregelen. De beheerder kan deze werkzaamheden online volgen, waarmee de voortgang kan worden bewaakt.

Ook behoefte aan een gebruiksvriendelijke integraal beheersysteem?

Obsurv is hét beheersysteem van Grontmij voor de openbare ruimte. Obsurv is een webbased oplossing, waarmee je ook met een smartphone of tablet gegevens kunt oproepen en beheren. Het is het eerste, echte integrale beheersysteem: plannen en begroten in één proces.

Nieuwsgierig naar Obsurv?

Neem contact met ons op, we vertellen u graag meer of komen langs voor een demonstratie. Of vraag heel eenvoudig een tijdelijke licentie aan en bekijk Obsurv met eigen ogen.

 

licentie aanvragen