Woerden en Oudewater samen verder met Obsurv

De gemeenten Woerden en Oudewater hebben besloten tot een ambtelijke samenvoeging. Daardoor wordt het beheer van de openbare ruimte voortaan ook gezamenlijk opgepakt. Obsurv is het beheerpakket dat daarbij zal worden gebruikt.

Samen de openbare ruimte beheren

Op 1 januari 2015 zijn alle medewerkers van Oudewater in dienst getreden bij de gemeente Woerden. Een voor de hand liggende keuze was om ook het beheer van de openbare ruimte gezamenlijk uit te voeren.

Verder met Obsurv

Gemeente Woerden had in augustus 2013 al definitief gekozen voor Obsurv, de webbased beheeroplossing van Grontmij. Als gevolg van de recente ambtelijke samenvoeging heeft Grontmij de opdracht gekregen om nu ook de beheerdata van Oudewater om te zetten naar de reeds bestaande beheeromgeving in Obsurv.

Data omzetten en verrijken

De beheerdata van Oudewater zullen in nauw overleg met de beheerders worden omgezet. Hierdoor kunnen de data, daar waar nodig is, direct worden verrijkt.

Vraag een gratis licentie aan

Wilt u meer weten over hoe Obsurv gemeenten kan helpen om meer samen te werken bij het beheer van de openbare ruimte? Of bent u nieuwsgierig naar Obsurv? Neem contact met ons op. We vertellen u graag meer of komen langs voor een demonstratie. Of vraag heel eenvoudig een tijdelijke licentie aan en bekijk Obsurv met eigen ogen.

licentie aanvragen