Wist je dat… Obsurv perfect samenwerkt met de beste GIS- en CAD-systemen?

Bij de ontwikkeling van Obsurv is bewust gekozen voor een open architectuur. Hierdoor is het eenvoudig om koppelingen te leggen met andere systemen. De kracht van Obsurv kan zo gecombineerd worden met de kracht van andere GIS- en CAD-systemen naar keuze. Door Obsurv op deze manier te combineren beschikt u over nog méér GIS-functionaliteit. Wij helpen u graag om hier optimaal van te profiteren, nu en in de toekomst.

Focus op de grafische uitwisselbaarheid

“Wij krijgen wel eens de vraag of wij van plan zijn meer geavanceerde GIS-functionaliteit aan Obsurv toe te voegen”, vertelt Hilbert Davelaar, Productmanager Obsurv. “Maar wij zijn overtuigd van de kracht van onze open architectuur, net als diverse klanten die al optimaal profiteren van de samenwerking met GIS- en CAD-systemen. Én we zijn ervan overtuigd dat het nog beter kan. “Onze focus ligt daarom op het uitleggen en verder optimaliseren van de grafische uitwisselbaarheid, niet op het toevoegen van GIS-functionaliteit aan Obsurv.”

Eenvoudig krachten bundelen

Hoewel het soms lijkt alsof Obsurv minder GIS-functionaliteit te bieden heeft dan zijn voorganger, dg DIALOG BOR, bieden de uitgebreide koppelingsopties van Obsurv juist ongelimiteerde mogelijkheden. Door Obsurv te combineren met andere systemen, kan optimaal geprofiteerd worden van de uitgebreide mogelijkheden die systemen als ArcGIS, AutoCAD en Microstation bieden.

Wist je dat GIS en Autocad
Wilt u meer weten over deze mogelijkheden?

Wij realiseren ons dat nog niet iedereen even bekend is met de mogelijkheden van open standaarden zoals WMS en WFS of de diverse GIS- en CAD-systemen. Daarom bieden wij graag advies.

Dus als u qua GIS-functionaliteit ook optimaal wilt profiteren van de Obsurv-architectuur, neem dan vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs. Óf kom naar onze Gebruikersdag op 4 november! Tijdens een parallelsessie over de Obsurv-architectuur gaan we verder in op dit onderwerp. We horen graag uw ideeën en uitdagingen.

licentie aanvragen