Obsurv Sweco views basisviews

Wist je dat… de mogelijkheden van Obsurv in de hosting enorm zijn uitgebreid?

Door een combinatie van Obsurv met FME Server en Tableau Server zijn veel nieuwe functionaliteiten mogelijk in de hosting. Bijvoorbeeld naar wens geautomatiseerde data importeren en exporteren, data-analyses zoals de groenkanten berekenen, uw data presenteren in overzichtelijke dashboards en meer!

Wat is mogelijk met FME Server?

De combinatie van Obsurv met FME Server biedt de mogelijkheid om alle gewenste functionaliteiten naar wens van de gebruiker toe te voegen. Waar kunt u dan aan denken? Een paar voorbeelden:

  • Uw groen data naar een XML of Autocad exporteren
  • Grote hoeveelheden lichtpunten vanuit derden importeren
  • Automatische import en export
  • Complexe GIS-analyses met Obsurv data

Al deze functionaliteiten worden op maat gemaakt in overleg met u als gebruiker. Geen zin om steeds zelf te moeten starten? Dan kunnen we deze processen ook voor u automatiseren.

Inzicht in data met Tableau Server

In Obsurv staat veel waardevolle data opgeslagen. En het is nuttig om de informatie uit al die data inzichtelijk te hebben in dashboards. Daarvoor is nu Tableau Server beschikbaar in de hosting. Door de koppeling met Obsurv blijft u op de hoogte van de kwaliteit van uw areaal. Bijvoorbeeld door alle schouwresultaten inzichtelijk te maken.

Door in een dashboard de juiste selecties aan te zetten, haalt u precies de informatie eruit die u op dat moment nodig heeft. Is er net een nieuwe schouwronde geweest? Dan wordt het dashboard ververst met de nieuwste schouwresultaten. Zo blijft u op de hoogte op basis van de actuele data.

Dashboard met Obsurv data

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in de mogelijke toepassingen van FME en Tableau? Kijk dan eens de Webinars ‘De mogelijkheden van FME met Obsurv’ en ‘Haal meer uit uw data met dashboards’ terug. Deze zijn te vinden in het portaal mijn.obsurv.com.

Maakt u gebruik van Obsurv en heeft u vragen of behoefte aan ondersteuning? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs. Maakt u nog geen gebruik van Obsurv en wilt u kennismaken met ons beheersysteem? Vraag dan de gratis demolicentie aan en laat u gelijktijdig bijpraten door een van onze adviseurs.

contact