Wist je dat… gebruikers van onze hosting meer tevreden zijn?

Grontmij biedt de mogelijkheid Obsurv voor u te hosten. Uit ons Klantonderzoek 2015 blijkt dat organisaties die hiervan gebruikmaken, meer tevreden zijn dan klanten die hun hosting zelf verzorgen. Op zich was deze uitkomst geen verrassing, want met onze Obsurv-hosting kunnen wij u volledig ontzorgen op het gebied van hardware, software en updates.

Obsurv via de cloud

Obsurv is een webapplicatie en daarmee uitstekend geschikt om via onze hostingomgeving aan u beschikbaar te stellen. Als u van onze Obsurv-hosting gebruik maakt, bieden wij u Obsurv aan via de cloud. Deze dienstverlening vindt plaats op basis van een Service Level Agreement (SLA). Hierin staan afspraken over zaken als beschikbaarheid, beveiliging, beheer en support.

Meer tevreden gebruikers

In 2015 hebben we een klanttevredenheidsonderzoek gehouden. Bij het presenteren van de resultaten is onderscheid gemaakt tussen de klanten die Obsurv gebruiken vanuit onze hosting, en de klanten die Obsurv in eigen huis hebben draaien. De uitkomsten waren duidelijk en significant: gebruikers die Obsurv in de cloud gebruiken, vinden het eenvoudiger om updates en nieuwe releases te installeren. Maar veel belangrijker nog: voor wat betreft de algehele tevredenheid zijn de ‘hosting-klanten’ meer tevreden dan de ‘niet-hosting-klanten’.

De voordelen van hosting

Deze uitkomst van het Klantonderzoek 2015 is voor ons allerminst verrassend. Want met onze Obsurv-hosting ontzorgen wij u volledig op het gebied van hardware, software en updates. Als voorbeeld: op vrijdag 29 januari 2016 zijn alle hosting-klanten met Obsurv 1.5.0 in één slag geüpgraded naar Obsurv 1.5.1. Zonder aanvullende kosten. Daarnaast kunnen wij u qua support veel beter van dienst zijn als wij direct bij uw Obsurv-omgeving kunnen. En daarmee zijn uw vragen en problemen aanzienlijk sneller beantwoord en opgelost.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de voordelen die onze Obsurv-hosting ook aan u te bieden heeft? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Bent u nog niet bekend met Obsurv en wilt u eens kennismaken met ons beheersysteem? Vraag een tijdelijke licentie aan en schakel een van onze adviseurs in. Zij denken graag met u mee.

 

licentie aanvragen