Bekijk ons webinar: tips en tricks over Obsurv

Op 14 februari 2017 organiseerden wij een webinar met tips en tricks over Obsurv. Heeft u het webinar gemist? Of wilt u het graag nog eens rustig terugkijken? Dat kan. De opname van het webinar is online beschikbaar. Wij wensen u alvast veel plezier!

Het webinar begon met een toelichting over de stad van zaken rondom Obsurv. Informatie die voor alle Obsurv-gebruikers interessant is. Daarna kwamen verschillende tips en tricks aan bod, zoals de nieuwe functionaliteit voor het exporteren van shapes en de verschillende functies van de actieknop.

Live: vraag en antwoord

Deelnemers konden tijdens het webinar vragen stellen via de chat-functie. Aan het einde van het webinar, na de tips en tricks, werd een aantal vragen live beantwoord. Bekijk de opname van het webinar voor de gestelde vragen + antwoorden.

Kijk het webinar online terug

Op Mijn Obsurv vindt u de opname van het webinar (onder menu-item ‘downloads’, inlog vereist). U kunt onze andere webinars hier ook terugkijken en de presentaties downloaden. Gebruikt u Obsurv, maar heeft u nog geen login voor Mijn Obsurv? Meld u dan aan via onze helpdesk.

Heeft u nog vragen?

Heeft u naar aanleiding van het webinar nog vragen, neem contact op met een van onze adviseurs.

contact