Bekijk ons webinar: sneak preview van nieuwe interface met meer flexibiliteit Obsurv

In ons webinar van 23 maart krijgt u een sneak preview van de nieuwe interface met meer flexibiliteit van Obsurv. Heeft u dit webinar gemist? En wilt u graag zien hoe Obsurv gebruiksvriendelijker wordt? Bekijk de opname van het webinar dan terug. Het webinar begint met een algemene introductie over de stand van zaken rondom Obsurv. Daarna laten we u zien hoe Obsurv gebruiksvriendelijker en flexibeler wordt. Dit aan de hand van de OVL-module, die op dit moment doorontwikkeld wordt. Het webinar eindigt met een handige tip over de BomenApp.

Live: vraag en antwoord

Deelnemers konden tijdens het webinar vragen stellen via de chat-functie. Aan het einde van het webinar werd een aantal vragen live beantwoord. Bekijk de opname van het webinar voor de gestelde vragen + antwoorden.

Kijk het webinar online terug

Op Mijn Obsurv vindt u de opname van het webinar (onder menu-item ‘downloads’, inlog vereist). U kunt onze andere webinars hier ook terugkijken en de presentaties downloaden. Gebruikt u Obsurv, maar heeft u nog geen login voor Mijn Obsurv? Meld u dan aan via onze helpdesk.

Uw feedback en vragen

Heeft u naar aanleiding van dit webinar nog feedback of vragen over de interface en flexibiliteit van Obsurv?  Neem dan contact op met een van onze adviseurs of laat het weten via LinkedIn.

contact