bomenapp

Video: Obsurv BomenApp in de praktijk

Gemeente Heerde inspecteert dit jaar alle bomen: met 60 hectare bos en ruim 14.000 laanbomen een hele klus. Gertjan Dieters, gemeente Heerde: “Door de snelheid van de Obsurv BomenApp kost het ons minder en halen we aantallen die we in het verleden nooit haalden.” Bekijk de video en ontdek hoe Gertjan Dieters en inspecteur Nico Snoek de BomenApp ervaren in de praktijk.

Een aanrader voor elke gemeente

Volgens Gertjan Dieters (gemeente Heerde) is de BomenApp voor iedere gemeente, groot en klein, een aanrader. Inspecteur Nico Snoek (boominspectiebedrijf Tree-O-Logic) sluit zich hierbij aan: “De BomenApp is voor de inspecteur gebruiksvriendelijk en snel. Je bent flexibeler en houdt je hele bomenareaal up-to-date met de BomenApp”.

Gratis demolicentie?

Wilt u na het bekijken van de video ook meer weten over Obsurv en de BomenApp, vraag dan snel de gratis demolicentie aan. En neem aansluitend ook contact met ons op voor aanvullend advies en begeleiding rondom de BomenApp. Geheel vrijblijvend uiteraard.

gratis demolicentie

 

Extra video voor Obsurv-gebruikers

Speciaal voor gebruikers van Obsurv hebben wij ook een uitgebreide versie van de video beschikbaar met praktische tips. In deze video laat Nico Snoek zien hoe u snel en gemakkelijk inventarisatie- en inspectiegegevens in het veld aanpast of invoert. Daarnaast laat hij ook zien hoe u meerdere bomen tegelijk kunt inspecteren.

Deze video is te bekijken via het Obsurv klantenportaal. Log in en ga naar Downloads. Rechts ziet u de video ‘Inspectie met de BomenApp’ staan. Gebruikt u Obsurv, maar heeft u nog geen account van ons klantenportaal? Neem dan contact met ons op.