Openbare verlichting

Video: Hoe werkt de module Verkeerssystemen?

De nieuwe Obsurv module Verkeerssystemen (VKS) stelt je in staat om inzicht te krijgen in de (technische) staat van alle verkeerssystemen. Niet alleen voor VRI’s (verkeersregelinstallaties) maar bijvoorbeeld ook voor parkeerverwijzingen, matrixborden, betaalautomaten en Dynamisch Route Informatie-Paneel (DRIP’s). Het is de ideale tool voor het beheren van de verkeerssystemen door de interactie tussen de kaart, de assetdata, het beheer, onderhoud en de inspecties. In de instructievideo ‘Hoe werkt de module VKS?’ neemt Gertjan Gerards (Obsurv adviseur) je mee door deze module.

Data beheer, inspecteren en rapporteren

Allereerst krijg je een korte toelichting op de werking en indeling van de nieuwe module. Daarna komen de meest gebruikte toepassingen aan bod: data beheer, inspecteren en rapporteren. Hierbij krijg je handige en praktische tips, voor een optimaal gebruik van de module. Na het zien van deze instructievideo weet je globaal hoe de module werkt en wat de voordelen zijn. Maar je kunt bijvoorbeeld ook aan de slag met specifieke acties als:

  • Blokmuteren
  • objecten toevoegen met en zonder geometrie
  • inspecties klaarzetten, etc.

VerkeerssystemenApp

Het toevoegen van inspecties en onderhoud kan natuurlijk vanaf een pc plaatsvinden. Maar er is ook een Veldwerkapp beschikbaar: de VerkeerssystemenApp. Daarmee kunnen deze taken eenvoudig en overzichtelijk buiten worden uitgevoerd. Met de Veldwerkapp zijn alle gegevens van de objecten beschikbaar, waarmee je een inspectie kunt (laten) uitvoeren. In de video neemt Gertjan je natuurlijk ook mee voor een kijkje in de Veldwerkapp, vanaf 5.00 min. ongeveer.

Bekijk de video online

Je kunt de video nu bekijken via het klantenportaal Mijn Obsurv. Na het inloggen zie je deze en andere video’s staan onder het kopje “Instructievideo’s”, waar je ze online kunt bekijken.

Meer informatie

Heb je vragen over deze video, over de module Verkeerssystemen, of over de VerkeerssystemenApp? Neem dan contact op met Gertjan Gerards, of met één van onze andere adviseurs.

Gebruik je Obsurv maar heb je geen inlog voor het klantenportaal? Vraag deze dan aan via de Obsurv helpdesk.