Roadmap Obsurv 2017

Update ontwikkelingen Obsurv – september 2017

Via webinars, nieuwsbrieven, video’s, LinkedIn en evenementen houden wij u op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en nieuwe functies in Obsurv. En van andere informatie die belangrijk is op uw vakgebied. Maar wist u dat u als gebruiker van Obsurv ook kunt inloggen op het klantportaal ‘Mijn Obsurv’? Daar heeft u toegang tot nog meer informatie. Bent u benieuwd naar de laatste stand van zaken rondom de ontwikkeling van Obsurv? Bekijk dan nu de meest recente update van september op het klantportaal. Daar leest u ook alles over versie 2.0.3 die per direct beschikbaar is!

Inloggen

Als u bent ingelogd in Mijn Obsurv dan kunt u onder ‘downloads’ bij ‘documenten’ de Update ontwikkeling september 2017  bekijken (let op: inlog is vereist). Gebruikt u Obsurv, maar heeft u nog geen account? Neem dan contact op met onze helpdesk: mailto:[email protected] of T 0800 – 0224401.

Vragen of meer informatie?

Heeft u vragen over de Obsurv-update of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Marcel de Lange [email protected] T +31 88 8114045 of met een van de andere Sweco-adviseurs. Wij helpen u graag verder!