Snel en eenvoudig overzicht van uw areaal met Obsurv

Als beheerder wilt u graag overzicht van het totale areaal van uw organisatie. In Obsurv is een integrale objectenlijst opgenomen, die een totaaloverzicht biedt over alle objecten uit de verschillende modules. Het is erg gemakkelijk om deze lijst met Obsurv te bewerken ( filters, sorteren en groeperen). Zo kunt u het totale areaal per wijk, module of ambitieniveau bepalen.

Archiveren en mutatiesignalering

De inhoud van deze integrale objectenlijst kan periodiek worden gearchiveerd, zodat inzichtelijk is wat de omvang van het areaal op verschillende momenten is geweest.

Geen onduidelijkheid meer over meer – en minderwerk

Met het archief van de integrale objectenlijst is het ook mogelijk om de veranderingen in het areaal te signaleren. Hiermee kunt u als beheerder discussies over meer- en minderwerk met uw onderhoudsaannemer onderbouwen door Obsurv.

Ook behoefte aan een gebruiksvriendelijke integraal beheersysteeem?

Obsurv is hét beheersysteem van Grontmij voor de openbare ruimte. Obsurv is een webbased oplossing, waarmee je ook met een smartphone of tablet gegevens kunt oproepen en beheren. Het is het eerste, echte integrale beheersysteem: plannen en begroten in één proces.

Nieuwsgierig naar Obsurv?

Neem contact met ons op, we vertellen u graag meer of komen langs voor een demonstratie. Of vraag heel eenvoudig een tijdelijke licentie aan en bekijk Obsurv met eigen ogen.

 

licentie aanvragen