Riolering- en waterbeheer goed geborgd met Obsurv bij gemeente Arnhem

Na een stevige aanbestedingsprocedure, heeft Gemeente Arnhem voor Obsurv gekozen als beheersysteem voor riolering en water. De gemeente Arnhem heeft haar ambities verwoord in het waterplan 2009 – 2015. Eén van de doelen voor beheer en onderhoud is ‘ Weten wat je beheert’.

Obsurv Riolering

Deze doelstelling sluit goed aan op Obsurv, omdat de module riolering alle functionaliteit bevat, die u nodig hebt voor een adequaat beheer. U kunt uw inventarisaties en inspecties ermee bijhouden. Ook beschikt u over een aantal rioleringsspecifieke functies, waarmee u grafische presentaties, technische controles, planningen en begrotingen kunt opstellen en berekenen. Het fundament van Obsurv riolering bestaat uit beheersystematiek, die voldoet aan alle noodzakelijke praktijkrichtlijnen (NPR3220, NPR 3398 en NEN 3399).

Ook behoefte aan een gebruiksvriendelijke integraal beheersysteeem?

Obsurv is hét beheersysteem van Grontmij voor de openbare ruimte. Obsurv is een webbased oplossing, waarmee je ook met een smartphone of tablet gegevens kunt oproepen en beheren. Het is het eerste, echte integrale beheersysteem: plannen en begroten in één proces.

Nieuwsgierig naar Obsurv?

Neem contact met ons op, we vertellen u graag meer of komen langs voor een demonstratie. Of vraag heel eenvoudig een tijdelijke licentie aan en bekijk Obsurv met eigen ogen.

 

licentie aanvragen