Praktijkervaringen centraal tijdens Obsurv roadshow

Op 25 juni vond er een Obsurv roadshow plaats in Zwolle en in Arnhem, waar ruim 40 mensen bij aanwezig waren. Zij waren gekomen om de mogelijkheden van Obsurv te ontdekken. Maar vooral ook om van andere organisaties te horen hoe zij de overstap naar Obsurv in de praktijk hadden aangepakt en hoe zij Obsurv ervaren. Gemeente Sint-Michielsgestel en Uithoorn gaven een kijkje in de keuken.

Brede inzetbaarheid en functionaliteit

De presentaties van zowel Tinok van Hattum (projectleider Gemeente Uithoorn) als van Bart-Jan van Nuland (CAD & GIS-specialist Gemeente Sint-Michielsgestel) werden enthousiast ontvangen. Deelnemers stelde uiteenlopende vragen over zowel de functionaliteit van Obsurv als over hoe de overstap nu in zijn werk ging. Beiden presentatoren waren openhartig over de behaalde successen, maar ook over de struikelblokken. De eerlijke mening over zowel Obsurv als het proces van overstappen, zorgde voor een goed beeld. Opvallend in beide presentaties was het enthousiasme over de brede inzetbaarheid van Obsurv in beide gemeenten. Door de eenvoud van het systeem kan echt iedereen ermee werken en dat levert veel voordeel op.

Ook nieuwsgierig naar Obsurv?

Neem contact met ons op, we vertellen u graag meer of komen langs voor een demonstratie. Of vraag heel eenvoudig een tijdelijke licentie aan en bekijk Obsurv met eigen ogen.

 

licentie aanvragen