Ook Bronckhorst en Twenterand gaan aan de slag met Obsurv

Obsurv wordt inmiddels in heel Nederland gebruikt. Ook gemeente Bronckhorst en gemeente Twenterand stappen binnenkort over van dg DIALOG BOR naar Obsurv. Dankzij de uitgebreide kennis en ervaring van de specialisten bij Grontmij,  kunnen alle organisaties met uiteenlopende beheerpakketten en data worden overgezet.

Flexibel en creatief

Geen enkele klant is hetzelfde. Gebruikt u dg DIALOG BOR of een ander beheerpakket? Onze specialisten zijn flexibel en creatief in het zoeken naar oplossingen voor de diverse uitdagingen die een conversie met zich mee brengt. Daarmee zijn zij altijd op zoek naar het beste resultaat voor u zodat u gemakkelijke aan de slag kan met Obsurv.

Het kan makkelijker met Obsurv

Wij zijn ervan overtuigd dat het beheren van onze leef- en werkomgeving makkelijker kan. Daarom ontwikkelde Grontmij Nederland B.V. Obsurv. Hét webbased beheersysteem met de eenvoud van Google Maps, de flexibiliteit van Excel en het design van Apple.

Obsurv in het kort:

  • Het eerste echte integrale beheersysteem: plannen en begroten in één proces
  • Aantrekkelijke interface, eenvoudig en intuïtief te bedienen. Een cursus is niet nodig
  • Altijd en overal beschikbaar op PC, laptop, tablet en smartphone. 24 uur per dag
  • Voldoet aan & communiceert met de modernste (open) ICT-standaarden

Wat kun je met Obsurv?

Het is een uitdaging om onze leef – en werkomgeving te beheren. Als beheerder wil je weten: welke assets heb ik? Wat is de kwaliteit? Welke kosten moeten wij de komende jaren maken om deze te onderhouden? Obsurv geeft antwoord op deze vragen en ondersteunt de werkprocessen die hierbij horen. Wat kun je met Obsurv?

Zien is geloven

Wij zijn ervan overtuigd dat beheren makkelijker kan met Obsurv, maar zien is geloven. Vraag daarom een tijdelijke licentie aan en bekijk Obsurv met eigen ogen.

 

licentie aanvragen