Obsurv in productie bij de gemeente Zwolle

In oktober 2013 heeft de gemeente Zwolle na een aanbesteding gekozen voor Obsurv. Negen maanden later is Obsurv opgeleverd. Aan dit moment is feestelijk aandacht besteed. Projectleider Christiaan Wolters van de gemeente Zwolle: “Ik had vooraf niet verwacht dat het conversie- en implementatietraject zo soepel zou verlopen”.

Gemeente Zwolle kiest voor eenvoud en integrale benadering

Gemeente Zwolle heeft gekozen voor Obsurv, het webbased beheersysteem van Grontmij. Vooral de integrale benadering, laagdrempeligheid en eenvoud spraken de Gemeente Zwolle aan. Obsurv ondersteunt de beheerorganisatie (Fysiek Beheer Domein) van de gemeente Zwolle. Er wordt een werkproces ingericht, om de koppeling tussen Obsurv en BGT te maken. Om uiteindelijk over te stappen naar het StUF-Geo berichtenverkeer.

Obsurv webbased en in de cloud

De Gemeente Zwolle heeft ervoor gekozen om zowel de data als de software bij Grontmij te laten hosten, in de Grontmij cloud. Hiermee wordt de gemeente volledig ontzorgd op het gebied van hardware, software en updates.

Ook behoefte aan een gebruiksvriendelijk, integraal beheersysteem?

Neem contact met ons op als u informatie wil over Obsurv. We vertellen u graag meer of komen langs voor een demonstratie. Of vraag heel eenvoudig een tijdelijke licentie aan en bekijk Obsurv met eigen ogen.

 

licentie aanvragen

 

zwolle_taart