obsurv sweco beheersysteem openbare ruimte

Nieuwe functionaliteit: stap nu over naar Obsurv

Het moment is aangebroken om over te stappen naar Obsurv. Met de levering van de nieuwe Obsurv-versie is de applicatie opnieuw fors uitgebreid met nieuwe functionaliteit. Enkele interessante voorbeelden zijn het zoeken in de kaart met behulp van Google en het snel en efficiënt kunnen wijzigen van gegevens met blokmutaties.

obsurvgoogleZoeken in de kaart met behulp van Google

Nieuw in Obsurv is de mogelijkheid om te zoeken in de kaart met behulp van Google. Hierdoor kan in Obsurv eenvoudig op straat, postcode of een willekeurige zoekterm worden gezocht, waarna  direct naar de juiste locatie wordt ingezoomd. Net zoals u dat gewend bent met Google.

Blokmutaties: snel en efficiënt gegevens wijzigen

Als je als gebruiker van Obsurv snel en efficiënt een groot aantal gegevens wilt wijzigen, dan zijn blokmutaties een handige functie. Blokmutaties kennen een eenvoudige workflow: selecteer de gegevens waarvoor kenmerken moeten worden aangepast. Vul voor de verschillende kenmerken de nieuwe waarde in. Vervolgens kan de blokmutatie worden toegepast en worden de wijzigingen doorgevoerd. Ter controle verschijnt er nog een pop-up met het aantal te wijzigen gegevens.

In de huidige versie zijn blokmutaties opgenomen voor de gegevens in Obsurv die het vaakst muteren, namelijk bomen, wegvakonderdelen, armaturen en lampen.

Bekijk blokmutaties en zoek met Google

Wij zijn ervan overtuigd dat beheren makkelijker kan met Obsurv, maar zien is geloven. Vraag daarom een tijdelijke licentie aan en bekijk Obsurv met eigen ogen.

 

licentie aanvragen