Medewerkers van Ple1n enthousiast over de gebruiksvriendelijkheid van Obsurv

Een aantal gemeenten van de Ple1n-samenwerking (Sint-Michielsgestel, Haaren en Sint-Oedenrode) hebben samen opdracht gegeven voor de levering van Obsurv. De beheerders hebben nu enige tijd met Obsurv gewerkt en zijn enthousiast: “De eenvoudige en intuïtieve manier van werken nodigt uit tot gebruik”.

Conversie en actualisatie

Grontmij heeft in nauwe samenwerking met de gemeenten de gegevens geconverteerd en geactualiseerd. Met de gegevens in Obsurv kunnen rapportages en planningen worden gemaakt.  Allemaal om het beheer van de openbare ruimte makkelijker en inzichtelijker te maken.

Bespaar tijd met Obsurv

Dat Obsurv eenvoudig is om te gebruiken is al snel duidelijk. Vakinhoudelijke gegevens werden voorheen aangepast door de gegevensbeheerders. Nu worden kenmerken zoals bijvoorbeeld boomsortiment, direct door de groenbeheerder zelf aangepast. Dat scheelt een hoop tijd waardoor de gegevensbeheerder in één keer 2 gemeenten kan bedienen!

Globespotter

Gemeente  Sint-Michielsgestel maakt veel gebruik van Globespotter in combinatie met Obsurv. Met deze 360 graden foto’s,  is het niet altijd meer noodzakelijk om situaties buiten te bekijken. Inventarisaties kunnen binnen uitgevoerd worden en zelfs de plaats van objecten kan nauwkeurig bepaald worden. Ieder jaar worden de foto’s vernieuwd, waardoor de medewerkers altijd een actuele situatie kunnen bekijken vanuit hun werkplek.

Boominspectie sneller en eenvoudiger verwerkt

Ook is de verwerking van de VTA- inspectie met Obsurv veel sneller geworden dan voorheen, omdat import en export niet meer nodig is en de gegevens online kunnen worden verwerkt.

Wilt u ook op een eenvoudige, intuïtieve en snelle manier werken met Obsurv?

Neem contact met ons op als u informatie wil over Obsurv. We vertellen u graag meer of komen langs voor een demonstratie. Of vraag heel eenvoudig een tijdelijke licentie aan en bekijk Obsurv met eigen ogen.

 

licentie aanvragen