Gemeente Leidschendam-Voorburg stapt over naar Obsurv

De gemeente Leidschendam-Voorburg is een aantal maanden geleden gestart met de overgang van dg DIALOG BOR naar Obsurv. Daarvoor heeft de gemeente eerst een datascan uitgevoerd. Met de resultaten uit de datascan zijn de gegevens verbeterd op actualiteit en consistentie. Vervolgens heeft de gemeente Obsurv in een testomgeving uitgeprobeerd, met als positief resultaat dat de gemeente nu overstapt naar Obsurv.

De gemeente kiest voor Obsurv omdat ze het een gebruiksvriendelijk beheersysteem vinden en de webbased-architectuur de mogelijkheid biedt vanaf iedere locatie over de gegevens te beschikken. Obsurv is de opvolger van dg DIALOG BOR / BOR10. Veel gebruikers van onze BOR-software hebben de overstap naar Obsurv gemaakt of gaan dit binnenkort doen.

Bent u van plan over te stappen naar Obsurv?
De werkwijze voor de overgang naar Obsurv is afhankelijk van uw huidige situatie, de gewenste toekomstige situatie en de beschikbare mensen en middelen. Wij kunnen u vanzelfsprekend ondersteunen bij het vaststellen van het voor u meest geschikte implementatietraject. Neem contact met ons op, ook als u nog meer informatie wilt over Obsurv of graag een demonstratie wilt.

 

Zien is geloven

Wij zijn ervan overtuigd dat beheren makkelijker kan met Obsurv, maar zien is geloven. Vraag daarom een tijdelijke licentie aan en bekijk Obsurv met eigen ogen.

 

licentie aanvragen