Land van Cuijk stapt over naar Obsurv

De drie gemeenten van het Land van Cuijk (Cuijk, Grave en Mill en St. Hubert) beheren ieder afzonderlijk de openbare ruimte met dg DIALOG BOR. Deze gemeenten werken steeds intensiever samen. Daarom hebben zij Grontmij opdracht verleend voor het samenvoegen van de database naar één beheeromgeving. En maken zij de overstap naar Obsurv.

Obsurv maakt samenwerken nog makkelijker

In een regionale opzet is Obsurv de perfecte oplossing als online beheersysteem, bovendien is het snel schaalbaar naar meer gebruikers of externe partijen.

Inzicht in kosten en regionaal integraal beheer

Als alle beheergegevens compleet zijn, kan per locatie het onderhoudsniveau gekozen worden en wordt inzichtelijk wat de bijbehorende kosten zijn. En als alle drie de gemeenten hun data in één database hebben, kan er regionaal integraal beheer plaatsvinden met behulp van Obsurv.

Ook behoefte aan een gebruiksvriendelijke integraal beheersysteeem?

Obsurv is hét beheersysteem van Grontmij voor de openbare ruimte. Obsurv is een webbased oplossing, waarmee je ook met een smartphone of tablet gegevens kunt oproepen en beheren. Het is het eerste, echte integrale beheersysteem: plannen en begroten in één proces.

Nieuwsgierig?

Neem contact met ons op, we vertellen u graag meer of komen langs voor een demonstratie. Of vraag heel eenvoudig een tijdelijke licentie aan en bekijk Obsurv met eigen ogen.

licentie aanvragen