Bekijk ons webinar: Obsurv kaartconfiguratie

De kaart is een belangrijk onderdeel van Obsurv. In ons webinar van 20 februari hebben wij enkele belangrijke functionaliteiten besproken. Daarmee kunt u kaartlagen nog beter afstemmen op uw wensen en die van uw collega. Heeft u dit webinar gemist? Of wilt u het terugkijken? Dat kan!

Inhoud webinar

Vraagt u zich weleens af waarom u iets wel, of juist niet terugziet op de kaart? Of u krijgt een verzoek voor de kaart maar weet niet hoe dit gerealiseerd kan worden? Dan kan de informatie uit dit webinar u verder helpen!

Rudi Oortwijn (BOR-adviseur) begint het webinar met een korte introductie van het onderwerp. Daarna krijgt u inspiratie voor mogelijke toepassingen van de kaart en uitleg over hoe dit er aan ‘de achterkant’ uitziet. Dit webinar is dan ook interessant voor zowel beginners als gevorderden. Op het einde worden enkele vragen live beantwoord.

Online terugkijken

Op het klantenportaal Mijn.Obsurv vindt u de opname van het webinar terug onder het menu ‘Downloads’ (inlog vereist). U kunt hier ook onze eerdere webinars terugkijken. Gebruikt u Obsurv, maar heeft u nog geen inlog voor Mijn Obsurv? Meld u dan aan via onze helpdesk.

Heeft u nog vragen?

Heeft u naar aanleiding van het webinar vragen? Neem dan contact op met één van onze adviseurs of Met Rudi Oortwijn via T +31 6 10892154 E [email protected].