Kijk ons webinar terug: ontwikkelingen rondom Obsurv

Op dinsdag 26 juni organiseerden wij een webinar dat volledig in het teken stond van de ontwikkelingen rondom Obsurv. Heeft u dit webinar gemist en wilt u meer weten over deze ontwikkelingen? Kijk het webinar dan online terug!

Introductie: stand van zaken

Waar staan we nu? En wat zijn de verwachtingen voor de komende periode? Tijdens de introductie geeft Hilbert Davelaar (productmanager Obsurv) antwoord op deze vragen. In een minuut of 10 wordt u in grote lijnen bijgepraat over de stand van zaken rondom Obsurv, waarin onder andere versie 2.06, versie 2.1 en de plannen na versie 2.1 aan bod komen.

Nieuwe generatie Obsurv

Marijn van den Berg (product owner Obsurv) gaat in meer detail in op Obsurv 2.1. Hij blikt eerst kort terug op de ontwikkelingen uit de afgelopen periode en laat u zien wat de wensen zijn voor de ‘nieuwe generatie Obsurv’, zoals integraal werken en afstemmen en projectmatig plannen.

Demo versie 2.1

Marijn vervolgt zijn verhaal met een demo van Spelen en OVL in de eerste versie van 2.1. U maakt kennis met de nieuwe indeling van Obsurv en enkele functionaliteiten, zoals lijst-kaart interacties, meldingen en de verbeterde schaling van de schermen.

Klik om de foto om de opname van het webinar te bekijken (via Mijn Obsurv, inlog vereist)

Bekijk het webinar

Op Mijn Obsurv vindt u de opname van het webinar onder het menu-item ‘downloads’ (inloggen vereist), genaamd ‘juni 2018’. U kunt onze andere webinars hier ook terugkijken en de presentaties downloaden. Gebruikt u Obsurv, maar heeft u nog geen login voor Mijn Obsurv? Meld u dan aan via onze helpdesk.

Vragen of meer informatie?

Deelnemers konden tijdens het webinar vragen stellen. Heeft u naar aanleiding nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met Henri Veldhuis of Marijn van den Berg (scroll naar beneden voor contactgegevens). Zij geven graag antwoord op uw vragen!

contact