Inspiratiesessies voor beslissers in de openbare ruimte

Praktijkervaring, inspiratie en een nieuw handelingsperspectief voor beslissers in de openbare ruimte. Grontmij organiseert inspiratiesessies voor teamleiders, afdelingshoofden, beleidsmakers en strategisch beheerders.

Het onderwerp voor de eerste sessie is ´Besparen op de openbare ruimte´ en vindt plaats op 21 mei a.s.

Verrassende oplossingen

Al ruim 25 jaar adviseren en ondersteunen wij organisaties bij het optimaal beheren van de openbare ruimte. En maken gemeenten, waterschappen en andere opdrachtgevers gebruik van onze slimme beheersoftware Obsurv. Partijen die zich – net als wij – allemaal bezighouden met vraagstukken in het beheer van onze openbare ruimte.

Steeds weer valt ons op hoe verschillende partijen worstelen met vergelijkbare uitdagingen. Maar steeds opnieuw ook zien we voorbeelden van innovatieve en verrassende oplossingen. Aanpakken die werken. Antwoorden waar anderen weer van kunnen leren. Daar wilden we iets mee doen!

Inspiratiesessies

Binnenkort starten wij bij Grontmij daarom met een aantal inspiratiesessies. Bijeenkomsten waar toonaangevende cases worden gedeeld en besproken. Actieve kennissessies – intensief maar niet te lang – waar ervaringen en oplossingen uitgewisseld worden. Sessies met denkers en doeners. Maar vooral ook met beslissers. Sessies waar u met een nieuw handelingsperspectief vandaan komt.

Voor wie?

De eerste sessie vindt plaats op 21 mei as. bij Grontmij in De Bilt, en de uitnodigingen gaan binnenkort de deur uit. De sessies zijn bedoeld voor teamleiders, afdelingshoofden, beleidsmakers en strategisch beheerders die geloven in de kracht van kennisdelen. Vindt u dat u ook een uitnodiging hoort te krijgen, laat het ons weten en stuur een bericht aan Ineke Vink (hoofd beheer openbare ruimte).

Waarover wilt u het hebben?

Het onderwerp voor de eerste sessie is ´ Besparen op de openbare ruimte ´ en vindt plaats op 21 mei. Hierover verschijnt binnenkort meer informatie op deze website. Graag horen wij ook úw mening en suggesties. Kies uit de onderstaande lijst welk thema u het liefst aan bod zou laten komen in een inspiratiesessie. In het veld ´Overige thema´s kunt u ook een ander thema opgeven dat volgens u meer aandacht verdient.