Obsurv Ribic: Inspectiedata uit de put.

Wist je dat een inspecteur zelf bestanden kan importeren in Obsurv Ribic?

Als rioolbeheerder werk je met een berg aan inspectiedata. En vaak is het uitwisselen van die data een uitdaging. Daarom is er Obsurv Ribic, een webbased rioolviewer waarmee je snel en overzichtelijk grote inspectiefoto’s en video’s opslaat in de Cloud. En wist je dat de inspecteur zijn data nu ook meteen zelf kan uploaden in Obsurv Ribic? Dat maakt jouw werk weer een stukje makkelijker.

Hoe werkt dat in de praktijk?

Het is heel simpel. De inspecteur uploadt direct de inspectie data in Obsurv Ribic. De beheerder krijgt de inspectieobjecten vervolgens binnen, controleert de bestanden en keurt de inspectie goed of af. Niet langer grote bestanden via trage harde schijven langs veel lijnen sturen dus, maar huppakee snel en veilig de Cloud in.

En wat extra handig is: je kunt al deze resultaten ook makkelijk koppelen aan elk beheersysteem, zoals Obsurv. Zo kun je vanuit de kaart alle recente rioolinspecties bekijken.  

Dus, met Obsurv Ribic:

  • Verbeter je het rioolinspectieproces
  • Importeert de inspecteur zelf de bestanden
  • Keurt de beheerder de bestanden goed of af
  • Zijn harde schijven verleden tijd
  • Heb je een helder inspectiescherm, inclusief hoogtemeting
  • Koppel je je inspectiedata makkelijk aan je beheersysteem, bijvoorbeeld Obsurv

Contact

Wil je zelf de voordelen van Obsurv Ribic ontdekken? Vraag dan een demo aan. Het is gratis en verplicht je tot niets! Komt er tijdens het bekijken van de demo een vraag bij je op? Of wil je gewoon meer weten? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Zij vertellen je er graag meer over.