Man met toetsenbord gaat Obsurv Ribic bètatesten

Help jij met bètatesten van rioolviewer Obsurv Ribic?

Ben jij nieuwgierig naar Obsurv Ribic? En wil jij als allereerste onze webbased rioolviewer uitproberen en feedback geven? Meld je dan nu aan voor het bètatesten op 30 mei! Het kost je weinig tijd en jouw feedback maakt echt het verschil. Dit is het moment om verbeteringen aan te brengen en bugs op te sporen. Zodat iedereen straks kan werken met een rioolviewer die écht goed aansluit op de praktijk.

Alle data van onder de grond hup in de cloud

Gemeenten zijn verantwoordelijk voor onderhoud en vernieuwing van riolen. Regelmatig inspecteren is dus nodig. Robotcamera’s worden ingezet om video’s en foto’s te maken. Gespecialiseerde inspectiebedrijven verzorgen dit voor de meeste gemeenten. Klinkt redelijk hightech tot nu toe toch?

Tot het moment dat deze inspectiedata overhandigd worden. Dan krijg je als gemeente letterlijk alle data in handen. Die je zelf lokaal eerst moet opslaan, voordat je ze kunt inzien. Dat kan anders en veiliger: met Obsurv Ribic in de cloud.

Obsurv Ribic in het kort

Obsurv Ribic is een webbased rioolviewer. Alle data van rioolinspecties zoals RibX–bestanden, foto’s en videobeelden kun je gewoon via je webbrowser bekijken. De informatie kun je op deze manier makkelijk delen met anderen en lokaal opslaan is niet meer nodig. Niet alleen fijn voor rioolbeheerders en anderen die deze data willen gebruiken, maar ook voor ICT. Na de zomer zal de eerste versie van Obsurv Ribic gelanceerd worden. Dus zijn we nu op zoek naar testers!

Bètatesten levert echt een win-win situatie op: jij kunt de software alvast bekijken en uitproberen. Wij kunnen Obsurv Ribic nog beter maken, passend bij de wensen van eindgebruikers. Zodat alle rioolbeheerders straks kunnen werken met een rioolviewer die écht goed aansluit op de praktijk. Het kost je slechts 2 uur van je tijd.

Het bètatesten vindt plaats op di 30 mei van 10.00 – 12.00 uur (met aansluitende lunch) bij Sweco in De Bilt (alleen bedoeld voor Obsurv-/RioGL-gebruikers).

Aanmelden niet meer mogelijk

We zijn erg blij met alle mensen die zich hebben aangemeld voor het bètatesten naar aanleiding van dit bericht! De inschrijving is gesloten. Heb je nog vragen of is er een dringende reden waarom je toch alsnog heel graag bij het bètatesten aanwezig wil zijn? Neem dan contact op met [email protected]