Grontmij en Repcon intensiveren samenwerking voor het beheer van speelvoorzieningen

Zowel Grontmij als Repcon zijn actief op het gebied van het beheer van speelvoorzieningen. Grontmij richt zich met Obsurv vooral op het opstellen van meerjarenonderhoudsplannen, het uitvoeren van IBOR-schouwen en het aansluiten op de BGT.Repcon is gespecialiseerd in inspectie en onderhoud van speeltoestellen m.b.v. het programma Playmapping. Grontmij en Repcon werken in projecten al regelmatig samen en nemen nu de volgende stap in samenwerking. De uitwisseling van informatie tussen Obsurv en Playmapping wordt geautomatiseerd, om zo het beheer van speelvoorzieningen te verbeteren en gemakkelijker te maken.

Conversies zijn niet meer nodig

Gegevensmodellen worden op elkaar aangesloten en het uitwisselen van informatie geautomatiseerd. Obsurv en Playmapping zijn namelijk gebaseerd op dezelfde moderne webarchitectuur, wat integratie makkelijk maakt en waardoor onderlinge conversies niet meer nodig zijn.

Uitgebreide bibliotheek

Voor u als speeltoestellenbeheerder betekent dit in de praktijk dat Obsurv de uitgebreide bibliotheek van Playmapping gaat gebruiken bij het invoeren van speeltoestellen en ondergronden. Ook wordt het dan mogelijk om in Obsurv de uitgebreide bibliotheek met alle detailinformatie van Playmapping te ontsluiten.

Inspectieresultaten uit Playmapping beschikbaar in Obsurv

Via de Playmapping inspectiemodule (app) van Repcon beschikt de inspecteur en beheerder over alle benodigde (norm) technische informatie, onderhoudsmaatregelen, certificaten en beheerhistorie (rapportage tool).  Deze inspectieresultaten uit Playmapping zijn straks beschikbaar in Obsurv.

Juiste geografische locaties dankzij de BGT

Tot slot gaat Playmapping de BGT- informatie van Obsurv gebruiken voor de juiste geografische locatie van het speeltoestel.

Wilt u meer informatie over dit onderwerp?

Bent u nieuwsgierig naar Obsurv of wilt u meer weten over bovenstaand onderwerp? Neem contact  met ons op, we vertellen u graag meer of komen langs voor een demonstratie. Of vraag heel eenvoudig een tijdelijke licentie aan en bekijk Obsurv met eigen ogen.

 

licentie aanvragen