Geslaagde Obsurv-workshop bij de gemeente Gorinchem

Grontmij heeft samen met de projectleider van de gemeente Gorinchem, Obsurv op feestelijke wijze overgedragen aan de beheerders van de gemeente. Obsurv is nu officieel in gebruik genomen.

Leuke start van de workshop

Projectleider Leo Kool (gemeente Gorinchem) en Marco Boogaard (adviseur Grontmij) deelden gebruikersnamen én koeken aan de beheerders uit. Daarna konden de beheerders via de webbrowser inloggen in Obsurv en ging de workshop van start.

Geen uitgebreide Obsurv-cursussen nodig

In de interactieve workshop die daarop volgde, werden een aantal modules behandeld. Voor Obsurv zijn geen uitgebreide cursussen nodig, een inleidende workshop volstaat. In de actuele online help staat alle functionaliteit toegelicht. Binnen de online help zijn ook veelgestelde vragen en een zoekfunctie beschikbaar.

Ook behoefte aan een gebruiksvriendelijke integraal beheersysteeem?

Obsurv is hét beheersysteem van Grontmij voor de openbare ruimte. Obsurv is een webbased oplossing, waarmee je ook met een smartphone of tablet gegevens kunt oproepen en beheren. Het is het eerste, echte integrale beheersysteem: plannen en begroten in één proces.

Nieuwsgierig naar Obsurv? Neem contact met ons op, we vertellen u graag meer of komen langs voor een demonstratie. Of vraag heel eenvoudig een tijdelijke licentie aan en bekijk Obsurv met eigen ogen.

 

licentie aanvragen