Gemeente Zwolle kiest voor integraal beheer met Obsurv

De gemeente Zwolle had behoefte aan nieuwe software voor het beheren van de openbare ruimte. Na een aanbesteding, heeft de gemeente gekozen voor Obsurv.

Gemeente Zwolle kiest voor eenvoud en integrale benadering

Gemeente Zwolle heeft gekozen voor Obsurv, het webbased beheersysteem van Grontmij. Vooral de integrale benadering, laagdrempeligheid en eenvoud spreken de Gemeente Zwolle aan. Obsurv gaat de nieuwe beheerorganisatie (Fysiek Beheer Domein) van de gemeente Zwolle ondersteunen.

Obsurv webbased en in de cloud

De Gemeente Zwolle heeft ervoor gekozen om zowel de data als de software bij Grontmij te laten hosten, in de Grontmij cloud.

Gefaseerde oplevering per module

Grontmij zal de modules wegen, groen, riolering en openbare verlichting vullen met data in Obsurv en gefaseerd opleveren. Gemeentebrede ontsluiting van beheerinformatie gaat plaatsvinden middels GeoWeb.

Na oplevering integraal beheer en mutatiemeldingen BGT

Nadat in het voorjaar van 2014 de totaaloplevering heeft plaatsgevonden, kan de Gemeente Zwolle o.a. de volgende functies uit voeren met Obsurv:
• (integraal) plannen & begroten
• (online) inspecteren
• integraal beheer openbare ruimte (IBOR)
• areaal beheer
• verwerken van BGT- mutatiemeldingen via het berichtenverkeer- BGT d.m.v. het koppelvlak

Ook nieuwsgierig naar Obsurv?

Neem contact met ons op, we vertellen u graag meer of komen langs voor een demonstratie. Of vraag heel eenvoudig een tijdelijke licentie aan en bekijk Obsurv met eigen ogen.

licentie aanvragen