Gemeente Putten maakt overstap naar Obsurv

Twee weken geleden heeft de gemeente Putten aan  Grontmij gevraagd, om de overstap van dg DIALOG naar Obsurv uit te voeren.

Putten: gastvrij en ondernemend

Putten is een groen, gastvrij en ondernemend dorp op de Veluwe. Voor de duizenden recreanten en de ruim 23.500 inwoners is Putten een aantrekkelijke gemeente met voor ieder wat wils. Integraal beheer en onderhoud van de openbare ruimte en het landschap op de aspecten ‘schoon’, ‘heel’ en ‘veilig’, zijn belangrijke uitgangspunten voor de gemeente Putten.

Integraal beheer: schoon, heel en veilig

Met Obsurv is het makkelijk om integraal objecten te beheren, te onderhouden en om begrotingen te maken. Dit geeft in één keer overzicht van alle kosten van bijvoorbeeld een straat of wijk. En met beeldkwaliteit is inzicht te geven in de kosten, wanneer gekozen wordt voor een schonere straat.

Obsurv is webbased

Gemeente Putten heeft met Obsurv gekozen voor een modern web-based platform. Obsurv heeft een aantrekkelijke interface en is eenvoudig en intuïtief te bedienen. Zo kan de gemeente Putten overal en altijd inzichtelijk maken hoe schoon, heel en veilig de gemeente is.

Ook behoefte aan een gebruiksvriendelijke integraal beheersysteeem?

Obsurv is hét beheersysteem van Grontmij voor de openbare ruimte. Obsurv is een webbased oplossing, waarmee je ook met een smartphone of tablet gegevens kunt oproepen en beheren. Het is het eerste, echte integrale beheersysteem: plannen en begroten in één proces.

Nieuwsgierig naar Obsurv?

Neem contact met ons op, we vertellen u graag meer of komen langs voor een demonstratie. Of vraag heel eenvoudig een tijdelijke licentie aan en bekijk Obsurv met eigen ogen.

 

licentie aanvragen